Οι λάτρεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου συντονίστηκαν μαζικά στο MEGA για το συναρπαστικό ματς Κοπεγχάγη – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οδηγώντας τον αγώνα της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League απευθείας στο πρώτο σκαλί της τηλεθέασης το βράδυ της Τετάρτης 8 Νοεμβρίου.

Σε περιγραφή Αντώνη Κατσαρού, η αναμέτρηση που πλημμύρισε τη μικρή οθόνη με γκολ και θέαμα, έφερε το MEGA στην κορυφή με ποσοστό 15,2% στο δυναμικό κοινό 18-54. Η κάλυψη της μετάδοσης του αγώνα ξεπέρασε τους 1,1 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Στο σύνολο του κοινού, το ματς κατέγραψε ποσοστό 15%. Αξίζει να σημειωθεί πως η ποδοσφαιρική βραδιά του MEGA βρέθηκε στην πρώτη θέση σε όλα τα ανδρικά κοινά, ξεπερνώντας σε επιμέρους ηλικιακή ομάδα το 21%.

Το φίλαθλο κοινό παρέμεινε στη συχνότητα του σταθμού και μετά τη λήξη του αγώνα, προκειμένου να παρακολουθήσει τις καλύτερες φάσεις της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Η Post Game εκπομπή του αγώνα με τους Παναγιώτη Περπερίδη, Μένιο Σακελλαρόπουλο και Αντώνη Καρπετόπουλο κατέκτησε την πρωτιά στην τηλεθέαση με ποσοστό 12,2% στο σύνολο του κοινού.