Τεράστια νίκη της Μπόρνμουθ στο «Ολντ Τράφορντ», η οποία κέρδισε με το εμφατικό 0-3 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τα «Κεράσια» να πανηγυρίζουν το πρώτο της διπλό στην έδρα των Κόκκινων Διαβόλων στην ιστορία τους.

Η ομάδα του Άντονι Ραϊόλα, η οποία είναι ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα, έχοντας 4 νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία 5 παιχνίδια, ήταν εξαιρετική απέναντι στην Γιουνάιτεντ πετυχαίνοντας μία ευρεία νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό με τον Σολάνκι να «εκτελεί» τον Ονάνα από την μικρή περιοχή. Τα «Κεράσια» κλείδωσαν την νίκη με δύο γκολ σε διάστημα 5 λεπτών, από το 68′ έως το 73′. Το 2-0 έκανε ο Μπίλινγκ με κεφαλιά, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Σενεσί με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τάβερνιερ.

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ονάνα, Νταλότ, Μαγκουάιρ, Σο (78’ Ράσφορντ), Ρεγκιλόν, Άμραμπατ, ΜακΤόμινεϊ, Φερνάντες, Άντονι (78’ Πελίστρι), Γκαρνάτσο (78’ Φαν ντε Μπέικ), Μαρσιάλ (56’ Χόιλουντ)

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ: Νέτο, Σμιθ, Ζαμπάρνι, Σενέσι, Κερκέζ, Κουκ (88’ Ουαταρά), Κλάιφερτ (72’ Σινιστέρα), Κρίστι, Ταβερνιέ (88’ Ρόθγουελ), Σεμένιο (58’ Μπίλινγκ), Σολάνκε

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας, η Νότινγχαμ πήρε «χρυσό» βαθμό στο Μολινό απέναντι στη Γουλβς, αποσπώντας ισοπαλία με 1-1. Με το ίδιο σκορ ολοκληρώθηκε και η αναμέτρηση της Μπράιτον με την Μπέρνλι, με ους φιλοξενούμενους να προηγούνται με όμορφο σουτ του Όντομπερτ και τους «Γλάρους» να ισοφαρίζουν με τον Αντιγκρά. Τέλος βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Σέφιλντ η οποία επικράτησε με 1-0 της Μπρέντφορντ, χάρις στο γκολ του ΜακΆτι στο 45+1.