Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα ο 49χρονος κομμωτής που συνελήφθη γιατί τοποθέτησε κρυφές κάμερες στις γυναικείες τουαλέτες, στο κομμωτήριο του, στα Βριλήσσια.

Ο ίδιος ομολόγησε αμέσως μετά τη σύλληψή του και στο πλαίσιο της προανακριτικής διαδικασία ότι είναι εθισμένος στην πορνογραφία.

Κάμερες παντού φέρεται να είχε τοποθετήσει καθώς μετά τη σύλληψή του η σύζυγός του αιτήθηκε έρευνα και στο σπίτι τους οπότε και αποδείχθηκε ότι είχε τοποθετήσει κάμερες στη τουαλέτα του σπιτιού και στα δωμάτια των δύο κοριτσιών της, 28 και 29 ετών.

Εργαζόμενοι στο κομμωτήριο καταγγέλλουν, ύποπτες επαφές του 49χρονου με άγνωστα άτομα τα οποία συναντούσε έξω από το κομμωτήριο για να τους δίνει στικάκια. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν περιείχαν παρά τραγούδια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μέχρι στιγμής υπάρχουν 11 καταγγελίες σε βάρος του κομμωτή.

Η ιστορία έγινε γνωστή ύστερα από καταγγελία στην Αστυνομία σχετικά με τη δράση του εν λόγω επιχειρηματία, ενώ η πλήρης δράση του αποκαλύφθηκε μετά από μία «επίσκεψη» των αστυνομικών στο κομμωτήριό του.

Οι αστυνομικοί του Τ.Α. Βριλησσίων, υποδύθηκαν τους πελάτες, πήγαν στο κομμωτήριο, επισκέφτηκαν τις τουαλέτες και διαπίστωσαν πως πράγματι ο κατηγορούμενος είχε εγκαταστήσει αθέατο σύστημα καταγραφής και είχε τοποθετήσει δύο μικροσκοπικές κάμερες στις τουαλέτες του καταστήματος.

Μέσω του συγκεκριμένου συστήματος ο κομμωτής είχε τη δυνατότητα να επεμβαίνει στο σύστημα αρχειοθέτησης των αρχείων που κατέγραφε καθώς και να αντιγράφει, να αλλοιώνει, να συλλέγει, να αποθηκεύει και ανακτά τα βίντεο με τις καταγραφές.