Συνελήφθη το Σάββατο 9/12 κομμωτής με επιχείρηση στα Βριλήσσια, ο οποίος είχε τοποθετήσει παράνομα δύο κάμερες στις τουαλέτες του κομμωτηρίου και κατέγραφε τόσο τις πελάτισσες όσο και τις εργαζόμενες.

Μια ημέρα μετά τη σύλληψή του παρουσιάστηκε ενώπιον των αστυνομικών η σύζυγός του, η οποία κατέθεσε πως ήθελε να ελεγχθεί και το σπίτι τους. Ακολούθησε έρευνα σε όλο το σπίτι και όπως προέκυψε ο κομμωτής είχε τοποθετήσει και εκεί κάμερες.

Αυτό επιβεβαίωσε και η Ελένη Κατσαρού, δικηγόρος της συζύγου του κατηγορούμενου, λέγοντας ότι ο κομμωτής φαίνεται ότι παρακολουθούσε και τις δύο κόρες της συζύγου του από προηγούμενο γάμο, ηλικίας 28 και 29 ετών.

«Οι εντολείς μου ενημερώθηκαν για τις εν λόγω δραστηριότητες από τα Μέσα. Μόλις έλαβαν γνώσεις τέτοιων πράξεων πήγαν αυτοβούλως στο Α.Τ. και ζήτησαν τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη κα ζήτησαν να σπεύσουν στην κατοικία τους ώστε να ελεγχθεί το πλήρες υλικό που υπήρχε μέσα στο σπίτι» ανέφερε. Και πρόσθεσε: «Όπως προέκυψε, ο δράστης είχε κάμερες και στο σπίτι του. Είχε στο μπάνιο και στα δωμάτια των κοριτσιών. Και οι τρεις εντολείς μου βρίσκονται σε σοκ και δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη».