Κάμερες παντού είχε τοποθετήσει ο 49χρονος κομμωτής που συνελήφθη μετά από καταγγελίες για τοποθέτηση κάμερας στις γυναικείες τουαλέτες, στο κομμωτήριο διατηρεί στα Βριλήσσια.

Εθισμό στην πορνογραφία ομολόγησε ο κομμωτής αμέσως μετά τη σύλληψή του και κατά το στάδιο της αστυνομικής προανάκρισης.

Μία μέρα μετά τις αρχικές καταγγελίες από υπάλληλο του κομμωτηρίου, η σύζυγός του ζήτησε να ελεγχθεί και το σπίτι τους. Όπως προέκυψε ο 49χρονος είχε τοποθετήσει κάμερες και στη δική τους τουαλέτα αλλά και στα δωμάτια των κοριτσιών της συζύγου του, 28 και 29 ετών.

Εργαζόμενοι στο κομμωτήριο καταγγέλλουν, ύποπτες επαφές του 49χρονου με άγνωστα άτομα τα οποία συναντούσε έξω από το κομμωτήριο για να τους δίνει στικάκια. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν περιείχαν παρά τραγούδια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μέχρι στιγμής υπάρχουν 11 καταγγελίες σε βάρος του κομμωτή.

Η ιστορία έγινε γνωστή ύστερα από καταγγελεία στην Αστυνομία σχετικά με τη δράση του εν λόγω επιχειρηματία, ενώ η πλήρης δράση του αποκαλύφθηκε μετά από μία «επίσκεψη» των αστυνομικών στο κομμωτήριό του.

Οι αστυνομικοί του Τ.Α. Βριλησσίων, υποδύθηκαν τους πελάτες, πήγαν στο κομμωτήριο, επισκέφτηκαν τις τουαλέτες και διαπίστωσαν πως πράγματι ο κατηγορούμενος είχε εγκαταστήσει αθέατο σύστημα καταγραφής και είχε τοποθετήσει δύο μικροσκοπικές κάμερες στις τουαλέτες του καταστήματος.

Μέσω του συγκεκριμένου συστήματος ο κομμωτής είχε τη δυνατότητα να επεμβαίνει στο σύστημα αρχειοθέτησης των αρχείων που κατέγραφε καθώς και να αντιγράφει, να αλλοιώνει, να συλλέγει, να αποθηκεύει και ανακτά τα βίντεο με τις καταγραφές.