Το επίσημο πόρισμα της έρευνας για τον θάνατο του σκύλου του, Όλιβερ, περιμένει ο ιδιοκτήτης του χάσκι, που βρήκε τραγικό θάνατο στην Αράχωβα. Ο Μιχάλης Φλέγκας επιμένει πως για τον θάνατο του Όλιβερ ευθύνεται άνθρωπος.

«Ένοχος για μένα υπάρχει. Θα φτάσω μέχρι και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, γιατί εγώ είμαι η φωνή του αθώου Όλιβερ. Δυστυχώς, κανείς δεν ακούει τη φωνή του και προσπαθούν να καλύψουν τη φωνή του, την κραυγή και την αλήθεια. Τον είδα από την πρώτη στιγμή. Δεν είδα ούτε δαγκωματιές ούτε τίποτα. Μου το είπε και μετά η κτηνίατρος», είπε στο MEGA. Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης του χάσκι δεν είχε δει ποτέ τον Όλιβερ να τσακώνεται με άλλα σκυλιά. «Περιμένω τις εξελίξεις» είπε θεωρώντας ότι άνθρωπος έκανε κακό στο άτυχο σκυλί.

Η δικηγόρος του, Ανθούλα Ανάσογλου, τόνισε πως δεν έχουν λάβει ακόμα στα χέρια τους κανένα πόρισμα όσον αφορά τα αίτια γύρω από τον θάνατο του Όλιβερ.

«Υπάρχει σίγουρα ένας κατηγορούμενος είτε από δόλο είτε από αμέλεια. Ό,τι και να βγει, είτε πρόκειται για ανθρώπινο δόλο είτε από αμέλεια, εάν θέλει η Αστυνομία να μας πει ότι υπάρχουν κάποια άγρια σκυλιά, τότε είναι ευθύνη του δημάρχου και αντιδημάρχου. Ο Όλιβερ δεν πέθανε από παθολογικά αίτια, ο Όλιβερ κακοποιήθηκε», υπογράμμισε η δικηγόρος.