Τελευταίο αντίο σήμερα στην 43χρονη που δολοφόνησε ο 71χρονος σύντροφός της στη Σαλαμίνα. Φίλοι και συγγενείς την αποχαιρέτισαν στις 12:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Εισοδίων Θεοτόκου.

Λίγες ώρες νωρίτερα η μητέρα της μίλησε στο Πρωινό για όσα συνέβησαν στην κόρη της. «Τέτοιο ξεγέλασμα, τέτοια κοροϊδία; Δεν είχαμε άσχημη εικόνα για τον άνθρωπο.Έχω τρελαθεί με ό,τι βγήκε προς τα έξω ό,τι είχε χτυπήσει άλλη γυναίκα ό,τι είχε παιδιά στην Καβάλα ό,τι είχε παιδιά στην Αθήνα…» είπε.

Αναφερόμενη σε δηλώσεις της εκπροσώπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντίας Δημογλίδου, σχετικά με την στάση των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. στην Σαλαμίνα, μετά τις καταγγελίες της γυναίκας για ενδοοικογενειακή βία και επικρίνοντας την στάση των αστυνομικών, η μητέρα της 43χρονης είπε: «Ποτέ μα ποτέ να μην νιώσει τον πόνο μου σαν μάνα. Πήγα το παιδί με σπασμένα πόδια και ο αξιωματικός δεν έβγαινε έξω από το Τμήμα να δει το κορίτσι» ανέφερε. Μάλιστα επισήμανε ότι το παιδί της νεκρής δεν έχει μάθει την αλήθεια και τον παρακολουθεί ψυχολόγος

«Ήταν πολύ αθώα και για αυτό την πάτησε. Αυτός μπορεί να την κορόιδευε με μια καραμέλα ή με ένα χάδι και μετά να την χτύπαγε και εκείνη να μην μίλαγε», είπε για την δολοφονημένη κόρη της.

Σπαρακτικό είναι το μήνυμα της προς την νεκρή κόρη της. «Να με συγχωρέσει, που δεν ήμουν εκεί να την προστατεύσω παραπάνω. Αν ήμουν εκεί θα είχα μπει εγώ μπροστά, να φάω εγώ τις σφαίρες. Αυτό θα της πω… Να πάει στο καλό και από εκεί να προστατεύει το παιδάκι της».