Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το παρελθόν του 71χρονου, που όπως ομολόγησε σκότωσε την 43χρονη σύντροφό του στη Σαλαμίνα, γιατί, όπως κυνικά υποστήριξε, «τη βρήκε με άλλο άντρα» και «τρελάθηκε». Υπενθυμίζουμε ότι ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί αύριο Παρασκευή 8/12, ενώ μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί δικηγόρος να τον αναλάβει.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο MEGA ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και τα «ΝΕΑ», ο 71χρονος είχε κατηγορηθεί το 2013 για σωματική βλάβη, εξύβριση, απειλή και κακοποίηση της 51χρονης τότε συντρόφου του στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο άνδρας τότε είχε εξαφανιστεί και δεν είχε συλληφθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου, ενώ το 2019 έγινε η δίκη του και καταδικάστηκε ερήμην σε 1,5 χρόνο φυλάκιση.

Πώς συνδέθηκαν οι δύο υποθέσεις

Πως κατάφερε η Αστυνομία να συνδέσει τις δύο υποθέσεις; Οι πληροφορίες αναφέρουν πως για την υπόθεση του 2013 η Αστυνομία δεν είχε λάβει αποτυπώματα του δράστη, αλλά κατάφερε να βρει την ταυτότητα που χρησιμοποιούσε εκείνη την περίοδο.

Στη συνέχεια υπήρξε σύγκριση των αποτυπωμάτων που έλαβαν για την υπόθεση γυναικοκτονίας στη Σαλαμίνα με εκείνα της ταυτότητάς του και διαπίστωσαν ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο που είχε αλλάξει το πατρώνυμό του προκειμένου να αλλοιώνει τα ίχνη του.

Η ομολογία του

Κατά την ομολογία του στους αστυνομικούς ο άνδρας είχε παραδεχθεί ότι σκότωσε τη σύντροφό του. Μάλιστα, σε ερώτηση των αστυνομικών, γιατί το έκανε ανέφερε πως πήγε στο σπίτι την Παρασκευή και την βρήκε με κάποιον άλλον άνδρα, τρελάθηκε κι αποφάσισε να την σκοτώσει, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του Mega.

Για την σκηνή του εγκλήματος 0 71χρονος υποστήριξε ότι περίμενε να φύγει πρώτα το παιδί και μετά πυροβόλησε και σκότωσε τη μητέρα του. Ο άνδρας συνελήφθη αφού βρέθηκε το στίγμα του κινητού του το οποίο εντόπισαν οι αστυνομικοί μέσω του παρόχου τηλεπικοινωνιών.