Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha παραχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης, την ώρα που η ομάδα των «11» που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσαν και επίσημα την νέα Κοινοβουλευτικής τους Ομάδα.

«Το βασικό είναι να παραμείνω ο Στέφανος για τον κόσμο. Και πρόεδρος και Στέφανος. Βούλησή μου να σπάσω αυγά», είπε αρχικά ο κ. Κασσελάκης κατά την έναρξη της συνέντευξης.

Ερωτηθείς για το διαζύγιο με την εν λόγω ομάδα, ο κ. Κασσελάκης ανέφερε ότι «έχουν γίνει πολλά, έχουμε περάσει πολλά. Ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι έχει συμβεί και μπορεί μόνος του να βγάλει τα συμπεράσματά του. Είμαι προσηλωμένος να ενώσω των δημοκρατικό κόσμο. Με ένα κόμμα ευρύ και αξιοκρατικό. Έχω αναλογιστεί τις αποφάσεις μου και τις προθέσεις των άλλων αλλά αναλογίζομαι την πραγματικότητα της χώρας. Ο γέγονε, γέγονε. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να γίνει κόμμα των μελών».

Πρόσθεσε δε ότι «περάσαμε μία διάσπαση, θα υπάρξει όμως μια μεγάλη ανανέωση, μία ριζική ανασυγκρότηση. Χρειάζεται ένα σχέδιο και το έχουμε, ο κόσμος θα το δει».

«Την συνείδησή μου την έχω καθαρή, προσπάθησα να είμαι ενωτικός από την πρώτη μέρα» υπογράμμισε αναφερόμενος σε μία δήλωση του Αλέξη Χαρίτση.

Πάμε για την απόλυτη ανατροπή

Ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας για τις επικείμενες ευρωεκλογές του 2024, έθεσε ως στόχο τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πάμε στις ευρωεκλογές για την απόλυτη ανατροπή», ξεκαθάρισε λέγοντας παράλληλα ότι «είναι εθνική αναγκή, επιτέλους να δώσει ο κόσμος την απάντησή του στον κ. Μητσοτάκη, ώστε να σταματήσει να έχει το άλλοθι του 41%».