Η «Ελληνική Κουζίνα» Δεκεμβρίου μας βάζει από νωρίς στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Γιορτινές συνταγές για παραδοσιακά και σύγχρονα αλμυρά και γλυκά πιάτα με την υπογραφή των σημαντικότερων ελλήνων σεφ, αγαπημένα μαγαζιά για λαχταριστές στάσεις ανάμεσα στα ψώνια των εορτών και χειμερινά γευστικά ταξίδια μας ανοίγουν την όρεξη για τις ομορφότερες μέρες του χρόνου.

Το περιοδικό «Διακοπές» επιστρέφει με τον καθιερωμένο ετήσιο χειμερινό οδηγό του για όλη την Ελλάδα. Στον XXL τόμο των 256 σελίδων ανακαλύπτουμε 56 κορυφαίους προορισμούς, αλλά και τις καλύτερες επιλογές για οικογενειακές εξορμήσεις, στο ειδικό αφιέρωμα που ετοίμασε η ομάδα του περιοδικού με τα 55 χρόνια ιστορίας.

Ακόμη, μαζί με «Το Βήμα» βρίσκουμε το περιοδικό «Esquire», που έσβησε φέτος 90 κεράκια και το γιορτάζει φιλοξενώντας στο εξώφυλλό του τον πάντα ανατρεπτικό, αλλά και συνειδητοποιημένο όσο ποτέ, Γιώργο Μαζωνάκη και όπως πάντα το «ΒΗΜΑgazino», το ιστορικό οικονομικό ένθετο «ΟΤ» και το ένθετο «Β2» για τις νέες ιδέες, τη λογοτεχνία, την επιστήμη και την τεχνολογία.

Στις 3 Δεκεμβρίου η Ελληνική Κουζίνα φέρνει τα Χριστούγεννα!

Χριστούγεννα σημαίνει γεμιστή γαλοπούλα – αλλά και παραδοσιακές συνταγές με χοιρινό, λαχανοντολμάδες, βασιλόπιτες με χαρακτήρα, λαχταριστά μελομακάρονα και κουραμπιέδες και απολύτως εορταστικοί μπεζέδες.

Μέσα από τις 65 μοναδικές γιορτινές συνταγές, αλλά και τις ιδέες για διακόσμηση, γιορτινές εξόδους και γευστικές εξορμήσεις, η Ελληνική Κουζίνα, το νέο περιοδικό της More Media που τιμά τις γαστρονομικές παραδόσεις του τόπου μας, μας βάζει στο κλίμα των χριστουγεννιάτικων διακοπών και μας φτιάχνει τη διάθεση.

Στις σελίδες του βρίσκουμε και τις αγαπημένες συνταγές – εορταστικές και μη – ορισμένων από τους κορυφαίους έλληνες σεφ, πολύτιμα tips για το σωστό κρέας, κρασί και ελαιόλαδο, αλλά και τα μυστικά των άψογων γιορτινών κοκτέιλ, καθώς επίσης και μια απολύτως χριστουγεννιάτικη συνέντευξη και φωτογράφιση του Χάρη Χριστόπουλου και της Ανίτα Μπραντ.

Οι «Διακοπές» σημαίνουν την έναρξη των χειμερινών εξορμήσεων

Το ιστορικό περιοδικό με τα 55 χρόνια ιστορίας μας καλεί να… πάρουμε τα βουνά μέσα από έναν XXL τόμο 260 σελίδων. Ανακαλύπτουμε τη μαγεία της Ελλάδας και τις γωνιές της που μας ταιριάζουν ανάμεσα σε 56 μαγευτικούς προορισμούς. Εξερευνούμε την παρθένα φύση και αποκαλύπτουμε εκατοντάδες ταξιδιωτικά μυστικά, γεύσεις και δραστηριότητες.

Το περιοδικό «Διακοπές» ξέρει ότι το νόημα των γιορτών είναι πάντα η οικογένεια. Αυτή που μοιράζεται χαμόγελα και λαχταριστά πιάτα γύρω από ένα στολισμένο τραπέζι ή, ιδανικά, μπροστά σε ένα αναμμένο τζάκι με φόντο ένα καρτποσταλικό χιονισμένο τοπίο.

Αυτό το τζάκι μας περιμένει, μαζί με την οικογένειά μας, μέσα σε ένα οικογενειακό ιγκλού στα Τζουμέρκα ή σε ένα παραμυθένιο αγρόκτημα κάπου στην ορεινή Αχαΐα, με τη δική του λίμνη, ποτάμι και ζωολογικό κήπο. Η τοποθεσία όλων αυτών των – απολύτως πραγματικών – προορισμών, μας περιμένει στις σελίδες του XXL ετήσιου οδηγού.

Στις 3 Δεκεμβρίου Esquire με τον Γιώργο Μαζωνάκη στο εξώφυλλο

Το περιοδικό Esquire έκλεισε 90 χρόνια ζωής και το γιορτάζει ανατρέχοντας στις στιγμές που το μετέτρεψαν σε μια πρωτοποριακή δύναμη των media. Ταυτόχρονα – και όπως πάντα – φιλοξενεί σημαντικές συνεντεύξεις και αφιερώματα.

Cover story του περιοδικού η συνέντευξη του Γιώργου Μαζωνάκη. Αποφασισμένος για όλα, αλλά και συνειδητοποιημένος όσο ποτέ, ο αγαπημένος τραγουδιστής ετοιμάζεται να κάνει πανικό, μένοντας όμως πιστός στις αρχές του. Ο Πάνος Βλάχος, από την άλλη, αποκαλύπτει τα μυστικά της επιτυχίας του και μιλά ανοιχτά για όλους και για όλα.

Ακόμη, το περιοδικό Esquire φιλοξενεί αποκλειστική συνέντευξη του αμερικανού κινηματογραφιστή David Ayer, παίρνει τις πιο ενδιαφέρουσες απαντήσεις από την ταλαντούχα Άλκηστι Ζιρώ, εξερευνά τον κόσμο των κρυπτονομισμάτων αλλά και της μουσικής, πιάνει «χρυσά τιμόνια» και αναζητά τον GOAT της χρονιάς.

ΒΗΜΑgazino με τον μεσσία της Τεχνητής Νοημοσύνης Sam Altman στο εξώφυλλο

Ο «μεσσίας» της Τεχνητής Νοημοσύνης, οι «κινήσεις» του, το μεγάλο μυστικό της OPENAI, η περίπλοκη σχέση του με τον CEO της Microsoft Sataya Nadella, το μέλλον της ανθρωπότητας βρίσκουν τον χώρο τους στο πολύ ενδιαφέρον του BHMAgazino.

Επίσης, στο περιοδικό που κυκλοφορεί κάθε Κυριακή με «Το Βήμα», φιλοξενούνται επίσης αποκλειστικές συνεντεύξεις με σημαντικά πρόσωπα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θέματα γύρω από τις εικαστικές τέχνες, τα βιβλία, τις επιστήμες, υπέροχα ταξίδια σε τόπους που δεν έχετε φανταστεί, υψηλή γαστρονομία κ.ά.

Μαζί με «Το Βήμα της Κυριακής», όπως πάντα, η ιστορική οικονομική εφημερίδα «ΟΤ» και το ένθετο Β2 για τις νέες ιδέες, την επιστήμη και το βιβλίο.