Σε στενό οικογενειακό κύκλο, με επιθυμία της οικογένειας, έγινε την Τρίτη 28 Νοεμβρίου η ταφή της Δέσποινας Παπαδοπούλου, συζύγου του τέως δικτάτορα.

Αυτό δεν εμπόδισε βέβαια, όπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης, τα κομμάτια της εγχώριας ακροδεξιάς να δώσουν το παρόν τους , τιμώντας την «αγαπημένη» τους περίοδο της 21ης Απριλίου. Όπως για παράδειγμα, το ακροδεξιό Εθνικό Μέτωπο που παρέστη με στεφάνι και αντιπροσωπεία , κάνοντας την πολιτική του λεζάντα στους εναπομείναντες οπαδούς της χούντας.

Αντίθετα, μεγάλοι απόντες, ήταν τόσο ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος ( πρώην αρχηγός της νεολαίας ΕΠΕΝ) όσο και ο Ηλίας Κασιδιάρης, οι οποίοι δεν απέστειλαν ούτε καν στεφάνι. Βέβαια, άτυπα τον πρώτο ίσως, να αντιπροσώπευσε ο αδερφός του, Τάκης Μιχαλόλιας, γνωστός ποινικολόγος.

Για τους Σπαρτιάτες, ούτε λόγος βέβαια, καθώς αυτό τον καιρό ετοιμάζουν τις απολογίες τους για την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Ίσως όμως και οι δύο προηγούμενοι, ενόψει των αιτήσεων αποφυλάκισης που ετοιμάζουν, εκτιμά ο ΒΗΜΑτοδότης,  να θεωρούν ότι το φυσικό τέλος της εποχής της επταετίας να σημαίνει και το τέλος της ακροδεξιάς που γνωρίζαμε στην Ελλάδα.