Η Sony Pictures Entertainment «αποκάλυψε» το τρίτο και τελευταίο τρέιλερ για την επική ταινία «Napoleon», με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Όσκαρ Joaquin Phoenix στον εμβληματικό ρόλο του Γάλλου Αυτοκράτορα Ναπολέοντα Βοναπάρτη. Μέσα σε ένα λεπτό και μεταξύ χαρακτηριστικών αποσπασμάτων εμφανίζονται τίτλοι από τις πρώτες θετικές κριτικές που απέσπασε η ταινία, όπως των «BBC Culture», «Times», «Telegraph», καθώς και τα πέντε αστέρια από τον «Guardian».

Σε σκηνοθεσία Ridley Scott η πολυαναμενόμενη ιστορική ταινία με προϋπολογισμό 200 εκατ. δολαρίων «αποτυπώνει το ανελέητο ταξίδι του Ναπολέοντα στην εξουσία υπό το πρίσμα της εμμονικής, εκρηκτικής σχέσης του με τη μόνη αληθινή του αγάπη την αυτοκράτειρα Ιωσηφίνα ντε Μπωαρναί, προβάλλοντας τις οραματικές στρατιωτικές και πολιτικές τακτικές του, μέσα από μερικές από τις πιο απαιτητικές και δυναμικές σκηνές μάχης στην ιστορία του κινηματογράφου», αναφέρει η περιγραφή του.

Στο πλάι του η υποψήφια για Όσκαρ Vanessa Kirby ενώ το καστ συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι Tahar Rahim, Matthew Needham, Ludivine Sagnier, Ben Miles και Phil Cornwell.

Το σενάριο υπογράφει ο David Scarpa σε παραγωγή του ίδιου του σκηνοθέτη και των Kevin Walsh, Mark Huffam και Joaquin Phoenix.

Η διάρκειας δύο ωρών και 37 λεπτών παραγωγή θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 22 Νοεμβρίου και μία ημέρα αργότερα στην χώρα μας, ενώ στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα του Apple TV+.