Για πρώτη φορά τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια έκαναν νωρίτερα την εμφάνισή τους στο chart top 40 του Ηνωμένου Βασιλείου τα οποία σύμφωνα με τον Guardian, θα παραμείνουν μέχρι και τις αρχές του 2024.

Οι διαχρονικές επιτυχίες, «Last Christmas» των Wham! και «All I Want for Christmas Is You» της Mariah Carey βρίσκονται ήδη στο Νο 37 και Νο 40 αντίστοιχα, ενώ σύμφωνα με το Official Charts τον δρόμο του στο Top40 και ο Michael Bublé.

Σύμφωνα με την Official Charts Company, το γεγονός αυτό αποτελεί ρεκόρ καταρρίπτοντας το περσινό, όταν το διάσημο τραγούδι της Carey, που κυκλοφόρησε το 1994, εισήχθη για πρώτη φορά την τρίτη εβδομάδα του Νοεμβρίου στα charts.

Το «Last Christmas» που κυκλοφόρησε στις 3 Δεκεμβρίου του 1984 και σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση γράφτηκε στο παιδικό δωμάτιο του George Michael, ενώ το βίντεο κλιπ των 60.000 αγγλικών λιρών γυρίστηκε στο Saas-Fee της Ελβετίας. Εμφανίζεται κάθε χρόνο από το 2008, ενώ έφτασε στην κορυφή τον Ιανουάριο του 2021 μετά από 36 χρόνια.

Το καλοκαίρι του 1994 η διάσημη τραγουδίστρια και ο Walter Afanasieff έγραψαν ένα από τα πιο δημοφιλή χριστουγεννιάτικα τραγούδια που γράφτηκαν ποτέ για το πρώτο εορταστικό  άλμπουμ της σταρ με τίτλο «Merry Christmas». Το «All I Want for Christmas Is You» μιλά για την μοναδική ευχή μιας κοπέλας να περάσει τα Χριστούγεννα με τον αγαπημένο της.

Ανέβηκε στη κορυφή για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2020, περίπου 26 χρόνια μετά την κυκλοφορία του.


Φέτος η «βασίλισσα των Χριστουγέννων» θα ξεκινήσει στις 15 Νοεμβρίου μία νέα εορταστική περιοδεία στις ΗΠΑ και στον Καναδά.