Ενταση προκλήθηκε έξω από τη δικαστική αίθουσα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίυ Αθηνών όπου δικάζεται η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορούμενη για τη δολοφονία των παιδιών της μεταξύ της ίδιας και των συγγενών της με το δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πέτρος Κουσουλός δέχθηκε λεκτική επίθεση από τους συγγενείς της κατηγορουμένης Ρούλας Πισπιρίγκου, οι οποίοι σε έξαλλη κατάσταση του απηύθυναν ύβρεις και απειλές για τη δράση του στο πλαίσιο της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Σύμφωνα με το star η κατηγορουμένη Ρούλα Πισπιρίγκου επιτέθηκε λεκτικά σε βάρος του μέσα από την αίθουσα του δικαστηρίου, κατηγορώντας τον ότι της κούναγε το δάκτυλο και γελούσε.

«Πάνω στα δικά μου παιδιά έκανε καριέρα,  φώναζε η Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία των τριών ανηλίκων παιδιών της.  «Που τα είχαν στο νεκροκρέβατο και θα έρθει τώρα αυτός να μου κουνήσει το δάκτυλο. Και έχει τρία παιδιά το παλιόπαιδο», φέρεται να είπε.

Μετά το περιστατικό, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Αλέξης Κούγιας έκανε γνωστό ότι η εντολέας του Ρούλα Πισπιρίγκου καταθέτει μήνυση σε βάρος του για τα αδικήματα της έργου εξύβρισης και απειλής και κατά συνέπεια ζήτησε να μην απομακρυνθεί από τα δικαστήρια και να συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, όπως και τελικά έγινε.