Η 23χρονη Ielly Alves από τη Βραζιλία δεν θα μπορούσε να πιστέψει ότι η προτροπή στον φίλο της να την πυροβολήσει για πλάκα θα οδηγούσε τελικά στη δολοφονία της. Η νεαρή γυναίκα κατέληξε να βιντεοσκοπεί τον θάνατό της.

Στο βίντεο φαίνεται ο 27χρονος Diego Fonseca να τη σημαδεύει με το όπλο και εκείνη να του λέει γελώντας: «Κάντο αγάπη μου, είναι ωραίο». Ο άνδρας πατάει τη σκανδάλη, η 23χρονη σωριάζεται στο πάτωμα και εκείνος τη μεταφέρει στο νοσοκομείο, όπου όμως είναι αργά, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail.

Παρά το βίντεο που αποδείκνυε ότι ο 27χρονος τη δολοφόνησε εκείνος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι δύο άτομα με μηχανή σταμάτησαν κοντά τους και ο ένας την πυροβόλησε δύο φορές. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ο Fonseca έπεφτε σε αντιφάσεις και όταν τελικά βρήκαν το βίντεο οι ισχυρισμοί του καταρρίφθηκαν.

Ο 27χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας, ενώ παλιότερα είχε ποινικό μητρώο για ληστεία και επίθεση. Η μητέρα της Alves δήλωσε στο βραζιλιάνικο πρακτορείο ειδήσεων G1 ότι ο Fonseca την πλησίασε και υποσχέθηκε να βρει τους δολοφόνους. «Από εκείνον έμαθα ότι βρισκόταν στο νοσοκομείο. Στο ιατρικό κέντρο, με αγκάλιασε και μου είπε: όποιος της το έκανε αυτό θα πληρώσει» είπε η Olesiane Alves.

Η μητέρα του θύματος είπε ότι το ζευγάρι ήταν σε σχέση επτά μήνες και ότι η κόρη της ήθελε να χωρίσουν. Όπως είπε, λίγο πριν δολοφονηθεί, της είχε πει ότι σκοπεύει να τον χωρίσει γιατί η σχέση «δεν λειτουργούσε».

Πέρσι η 23χρονη είχε καταλήξει στο νοσοκομείο μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον Fonseca και είχε κάνει ράμματα στο χέρι. «Κάποιες φορές κατέληγε με μώλωπες μετά από τσακωμούς» είπε η μητέρα της. Φίλος του θύματος κατέθεσε ότι την είχε προτρέψει να πάει στην Αστυνομία λέγοντάς της χαρακτηριστικά: «αν σε απειλήσει ξανά ζήτα προστασία, έτσι συμβαίνουν οι περισσότερες γυναικοκτονίες». Λίγο καιρό μετά τη συμβουλή του η φίλη του κατέληξε δολοφονημένη.