Για τις επικρίσεις που δέχεται για την παρουσία της στην τηλεόραση μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο «MEGA Καλημέρα».

Το γνωστό μοντέλο απάντησε για το Shopping Star, για τα σχόλια στα social media, για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει βραδινή εκπομπή, αλλά και για το αν θα συμμετείχε στο GNTM.

«Βιώνω τους πρώτους μήνες του Shopping Star, ήρεμα χαλαρά και με όρεξη. Δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλιο που ακούω, με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι που νοιάζονται πραγματικά για μένα και έχουν να μου προσφέρουν κάτι με το σχόλιό τους. δεν είμαι από αυτούς που θα κάτσω να διαβάσω τα σχόλια που γράφονται για μένα στο Twitter. Μία φορά κάποιος έκανε ψεύτικο λογαριασμό και μου εμφανίστηκε ποιος ήταν. Δεν θα πω το όνομα δε θέλω να τον στεναχωρήσω. Είναι κάποιος που μπαίνει και απαντά σε κάτι σχόλια. Αλλά φαίνεται, όταν τους κάνετε να προσέχετε», είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Τι είπε για τα σχόλια του Λάκη Γαβαλά

«Ο Λάκης Γαβαλάς λέει ότι θέλω να είμαι στην τηλεόραση, αλλά και αυτός το ίδιο θέλει. Πολλοί άνθρωποι λένε διάφορα και να είναι στην τηλεόραση και να είναι θέμα συζήτησης. Μετά σε βλέπουν στον δρόμο και σου ζητάνε συγγνώμη. Δεν είμαι 5 ετών για να κάνω block στο Instagram».

Θα παρουσιάσει βραδινή εκπομπή;

Για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει βραδινή εκπομπή, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υπογράμμισε πως, «Δεν ξέρω αν θα είμαι στο Madwalk. Τα βραδινά show είναι ωραία και ωραίο είναι να δοκιμάζουμε πράγματα. Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή που μπορεί να κουμπώνω κάπου τότε ίσως το δοκιμάσω. Δεν είμαι καθόλου απεγνωσμένη να είμαι στην τηλεόραση και γενικά στη ζωή μου. Αν το νιώσω, τότε θα είναι για γκόμενο. Η σχέση μου με την Έλενα Χριστοπούλου είναι μια χαρά».

Θα συμμετείχε στο GNTM;

«Πάντα θα ακούγεται το όνομά μου για το GNTM, μακάρι να συμμετέχω πάλι, θα το ήθελα πολύ. ο σταθμός προσέχει πολύ τα πρόσωπά του και δημιουργεί νέες θέσεις για τους ίδιους ανθρώπους, που υπάρχουν στο δυναμικό του», παραδέχθηκε.