Πρόσφατα η παρουσιάστρια του «MEGA Καλημέρα» Ελεονώρα Μελέτη, είχε αποκαλύψει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη πως την περίοδο που παρουσίαζε τον «Πρωινό Καφέ» βίωσε συναισθηματική κακοποίηση, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει κρίσεις πανικού.

«Είχα πάει σε έναν ειδικό και ζήτησα βοήθεια. Είχα κρίσεις πανικού, ένιωθα αποτυχημένη και τελειωμένη. Μετά από ένα διάστημα, ο ειδικός μου είπε πως έχω υποστεί χρόνια συναισθηματική κακοποίηση. Αυτό εγώ το έχω υποστεί από ανθρώπους που πάντα στα μάτια μου θα είναι κακά παιδιά, ό,τι και να λένε οι άλλοι. Όταν σου μιλάνε άσχημα, σε προσβάλλουν, όταν η συμπεριφορά ξεπερνά τα όρια ηθικής, αυτό ορίζεται ως συναισθηματική κακοποίηση. Ακόμα και η σιωπή μπορεί να είναι κακοποίηση», είχε πει στην «Ελένη».

Μετά τις αποκαλύψεις της Ελεονώρας Μελέτη προκλήθηκε φρενίτιδα στα media, με τις τηλεοπτικές εκπομπές να αναζητούν ποια ήταν τα πρόσωπα που άσκησαν συναισθηματική κακοποίηση στην παρουσιάστρια.

«Ασκήθηκε το απόλυτο bullying στην Ελεονώρα Μελέτη»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη ήταν το πρόσωπο εκείνο που είχε αναλάβει την Ελεονώρα Μελέτη εκείνη την εποχή και είχε ζήσει από κοντά όλο το χάος που είχε προκληθεί μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον «Πρωινό Καφέ».

Με αφορμή τις αποκαλύψεις της Ελεονώρας Μελέτη, η Κατερίνα Γκαγκάκη τοποθετήθηκε επί του θέματος και αποκάλυψε με τη σειρά της πως η παρουσιάστρια δέχτηκε bullying.

«Μπορώ να πω με απόλυτη βεβαιότητα και με το χέρι όπου θες, ότι ασκήθηκε το απόλυτο bullying στην Ελεονώρα Μελέτη στον Πρωινό Καφέ. Αυτά τα οποία γίνονταν τότε, το έχω πει πολλές φορές, δεν θα τολμούσα να τα κάνω τώρα. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πώς γίνεται να πήρες τη ζωή ενός ανθρώπους και να είχαμε την απαίτηση να τη βάλουμε σε ένα τέτοιο καλούπι. Τώρα μου φαίνεται αδιανόητο. Μιλάμε για 15, 17 χρόνια πίσω».

«Κανείς δεν έπαιξε τις δηλώσεις της Κατερίνας Γκαγκάκη»

Η Ελεονώρα Μελέτη με τη σειρά της σχολίασε πως τα media δεν ασχολήθηκαν με τις δηλώσεις της Κατερίνας Γκαγκάκη, παρά μόνο επικεντρώθηκαν στο να αναζητήσουν ποιοι ήταν εκείνοι που της άσκησαν συναισθηματική κακοποίηση.

«Θυμάστε που είχα βγει στην «Ελένη» και είχα πει τα σχετικά; Θυμάστε που υπήρχαν εκπομπές που αναζητούσαν να δουν ποιος είναι ο κακοποιητής; Πήγαιναν σε συνεργάτες με μικρόφωνα και τους έφερναν σε δύσκολη θέση και τους ρωτούσαν «ήσασταν εσείς ο κακοποιητής της Μελέτη;»».

«Δεν είδα κανέναν από αυτούς που είχαν πραγματικά ζήλο να μάθουν το παρασκήνιο αυτής της υπόθεσης να παίζουν την ξεκάθαρη τοποθέτηση, την σερβιρισμένη απάντηση, που έδωσε στη συνέντευξή της. Δεν το έπαιξε κανείς», δήλωσε.