Μετά τη θραύση που έκαναν οι δύο πρώτες σεζόν της επιτυχημένης σειράς «The Bear», η υποψήφια για 13 Emmys τηλεοπτική μπριγκάντα έλαβε επιτέλους από την FX Entertainment το πράσινο φως για τα γυσίσματα της 3ης σεζόν.

Ο πρόεδρος της FX Entertainment, Nick Grad, ανέφερε σε δήλωσή του στο Hollywood Reporter: «The Bear», το οποίο εντυπωσίασε το κοινό στην πρώτη σεζόν του μόνο και μόνο για να φτάσει σε ακόμα μεγαλύτερα ύψη στη δεύτερη σεζόν, εξελίχθηκε σε πολιτιστικό φαινόμενο. Είμαστε πολύ περήφανοι που συνεργαζόμαστε με τον Christopher Storer, την Joanna Calo, τον Josh Senior και την υπόλοιπη δημιουργική ομάδα, καθώς και με το λαμπρό καστ με πρωταγωνιστές τους Jeremy Allen White, Ayo Edebiri και Ebon Moss-Bachrach. Αυτό που έχουν καταφέρει τόσο αυτοί όσο και το συνεργείο είναι πραγματικά αξιοσημείωτο και εμείς και οι συνεργάτες μας στο Hulu μαζί με τους απανταχού θαυμαστές (σ.σ. της σειράς) ανυπομονούμε για το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία της Αρκούδας».

Η δεύτερη σεζόν της αγαπημένης από τηλεθεατές και κριτικούς σειράς ολοκληρώθηκε νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι με τον πρωταγωνιστή, τον σεφ Carmy (Jeremy Allen White), να παγιδεύεται μέσα σε ένα δωμάτιο ψυγείου σε μια καταιγιστική σεκάνς – από αυτές τις οποίες ειδικεύεται η σειρά – που κορυφώθηκε με τη διάλυση της σχέσης του με την Claire (Molly Gordon). Φαίνεται ότι το ζευγάρι θα έχει άφθονο χρόνο να λύσει τα προβλήματά του τώρα που η σειρά θα επιστρέψει με νέα επεισόδια κάποια στιγμή το 2024 – καλώς ερχόντων των πραγμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην επερχόμενη τρίτη σεζόν, η οποία στη χώρα μας θα είναι διαθέσιμη μέσω του Disney+, επιστρέφουν και η Ayo Edebiri στο ρόλο της Sydney, η οποία ίσως και να διανύει την καλύτερη χρονιά στη μέχρι τώρα καριέρα της, και ο Ebon Moss-Bachrach στο ρόλο του Richie, ο οποίος συμμετείχε στην ταινία «No Hard Feelings» που θεωρείται μια από τις κωμωδίες της χρονιάς.

Αν και είναι πολύ νωρίς για να ανακοινωθούν ποιοι αστέρες θα κάνουν μια guest εμφάνιση στην τρίτη σεζόν του «The Bear», η σειρά έχει μετρήσει πολλές απροσδόκητες εμφανίσεις κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων σεζόν της. Η Jamie Lee Curtis, η Molly Ringwald και ο Bob Odenkirk ήταν μερικοί από τους ηθοποιούς που έδωσαν το παρόν για να πλαισιώσουν την ιστορία των Carmy, Richie και Sydney με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αφήνοντας την πόρτα ορθάνοιχτη για περισσότερους ηθοποιούς που θα μπορούσαν να ενταχθούν στη σειρά, καθώς με τον καιρό θα γίνεται όλο και πιο δημοφιλής.

Οι δύο πρώτες σεζόν του «The Bear» είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα μέσω της πλατφόρμας Disney+.