Εκλεισε η συνάντηση Στέφανου Κασσελάκη με τον Νίκο Ανδρουλάκη.  Την «ευθύνη» της συνάντησης,  έχει» η… παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου και η… εξέδρα των επισήμων, μας πληροφορεί ο ΒΗΜΑτοδότης και περιγράφει:

Δεν αντάλλαξαν ματιά

Τους έβαλαν να καθίσουν ο ένας δίπλα στον άλλον και οι δυο κρατούσαν ανά χείρας το πρόγραμμα της παρέλασης. Στην αρχή δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά. Εν συνεχεία αντάλλαξαν μερικές κουβέντες. Τους… «τσάκωσε» άλλωστε δύο φορές η κάμερα της ΕΡΤ να συνομιλούν. Εκεί συμφωνήθηκε (και μάλιστα σε απευθείας μετάδοση) να συναντηθούν. Το πότε ακριβώς δεν τον καθόρισαν αν και το ΠαΣοΚ φαίνεται πώς το βολεύει αυτή η συνάντηση ή στο τέλος της παρούσας εβδομάδας ή στις αρχές της άλλης.

Χθες πάντως,  αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης «συνάντησα στη Βουλή τον Στέφανο Κασσελάκη ακολουθούμενο από τον κ. Φάμελλο, τον ρώτησα τι συζητούσε στην εξέδρα των επισήμων με τον Νίκο Ανδρουλάκη. Μάλλον δεν ήθελε να απαντήσει και το μόνον που είπε ήταν ότι «μιλήσαμε για προσωπικά θέματα». Τι είδους θέματα όμως ήταν αυτά; Ωστόσο συζήτηση και μάλιστα για πολλή ώρα στην εξέδρα των επισήμων είχε με τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα. Ρωτούσε κυρίως να μάθει για την πορεία των μεγάλων έργων που γίνονται στην συμπρωτεύουσα.

Εάν ρωτάτε πότε θα συναντηθεί και με τον Δημήτρη Κουτσούμπα, η απάντηση που δίνεται επισήμως από το ΚΚΕ είναι ότι ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ αναρρώνει μετά την εγχείρηση που έχει υποβληθεί στη μέση (και τίποτα άλλο και όποιος κατάλαβε- κατάλαβε).