Στον Άρειο Πάγο θα βρεθεί αύριο το πρωί στις 9:30 ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, όπου θα πραγματοποιήσει συνάντηση με την εισαγγελέα του Ανώτατου Δικαστηρίου, Γεωργία Αδειλίνη, σύμφωνα με κομματικές πηγές.

Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω συνάντηση θα λάβει χώρα πριν από εκείνη με τον Πρωθυπουργό. Όπως ανακοινώθηκε ο κ. Κασσελάκης θα βρεθεί με τον κ. Μητσοτάκη στις 10:00 στο γραφείο του στη Βουλή.

«Την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου, στις 10:00 ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί στο γραφείο του στη Βουλή με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη, ενώ στις 11:00 θα μιλήσει στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών «Νέο σύστημα επιλογής διοικήσεων του δημοσίου τομέα, ενίσχυση της αποτελεσματικότητας τους και λοιπές διατάξεις», είπε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να συναντηθεί το προσεχές διάστημα και με τον Πρόεδρο του ΠαΣοΚ, Νίκο Ανδρουλάκη.

Όπως αναφέρουν πηγές της Χαριλάου Τρικούπη: «Το γραφείο του κ. Κασσελάκη απηύθυνε επισήμως στο γραφείο του κ. Ανδρουλάκη πρόσκληση σε συνάντηση. Πρόκειται για μια εθιμοτυπική συνάντηση στην οποία ο Πρόεδρος του ΠαΣοΚ-Κινήματος Αλλαγής θα ανταποκριθεί. Από πλευράς ΠαΣοΚ έχει ζητηθεί η συνάντηση να πραγματοποιηθεί στα τέλη της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης»