Τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα υποδέχθηκε σήμερα στο δημαρχείο της πόλης, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Ο απερχόμενος και ο νέος δήμαρχος Αθηναίων συναντήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 20/10 σε καλό κλίμα, ενώ δεν έλλειψαν οι χειραψίες, οι εναγκαλισμοί και τα χαμόγελα.

Η συνάντηση είχε ως αντικείμενο την ενημέρωση και οργάνωση των ομάδων, προκειμένου να ξεκινήσει η μετάβαση στη νέα διοίκηση του δήμου.

Ο κ. Μπακογιάννης με τον κ. Δούκα έχουν επικοινωνήσει δύο φορές τηλεφωνικά, όπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης. Έως την 1η Ιανουαρίου του νέου έτους, όπου αναλαμβάνει καθήκοντα δημάρχου ο Χάρης Δούκας όμως αναμένονται να γίνουν πολλά, όπως για παράδειγμα πώς θα στηθεί ο χριστουγεννιάτικος στολισμός της Αθήνας (που μάλλον θα είναι ο ίδιος με τον περυσινό, από τον απερχόμενο δήμαρχο) ή το δένδρο που θα έρθει και εφέτος από το Καρπενήσι, ή ακόμα πως γίνει ο εορτασμός στην αλλαγή του χρόνου (ποιοι και πόσοι καλλιτέχνες θα μετάσχουν, ποια συγκροτήματα, τα πυροτεχνήματα, η τηλεοπτική κάλυψη).

Ο κ. Δούκας ωστόσο έδειξε ήδη τις πρώτες προθέσεις του λέγοντας: «Θα ανοίξω τη Βασιλίσσης Όλγας και μετά θα φτιάξω ένα γραφείο καταπολέμησης ενεργειακής φτώχειας για να δώσουμε ρεύμα στα πολύ φτωχά νοικοκυριά», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε εικόνες