Σε συνέντευξη που δόθηκε πριν από την έναρξη της απεργίας των ηθοποιών του Χόλιγουντ αλλά δημοσιεύτηκε την Δευτέρα (16/10) στο βρετανικό περιοδικό Glamour, η 19χρονη Βρετανή ηθοποιός Millie Bobby Brown άνοιξε τα χαρτιά της διάπλατα και μίλησε για όλα: τον φεμινισμό, τον έρωτα, την πρώιμη έκθεση της στα παγκόσμια φώτα της δημοσιότητας και το επερχόμενο τέλος της σειράς που την σύστησε σε ολόκληρο τον πλανήτη, το «Stranger Things». Η τηλεοπτική Eleven δήλωσε ότι δεν αισθάνεται λύπη που πρόκειται να μπει στο σετ του «Stranger Things» για τελευταία φορά, μόλις λυθεί η απεργία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Glamour (@glamourmag)

«Όταν είσαι έτοιμος, λες «Εντάξει, ας το κάνουμε αυτό. Ας αντιμετωπίσουμε την τελευταία σεζόν. Ας φύγουμε από εδώ»», είπε η Brown. «Τα γυρίσματα για το «Stranger Things» παίρνουν πολύ χρόνο και δεν μπορώ να ασχοληθώ με ιστορίες με τις οποίες είμαι παθιασμένη. Έτσι, είμαι έτοιμη να πω, «Ευχαριστώ και αντίο»».

Η Brown αναγνωρίζει ότι ο ρόλος της στο «Stranger Things» της έδωσε «τα εργαλεία και τους πόρους για να γίνω καλύτερη ηθοποιός», προσθέτοντας: «Όταν τελειώσει, θα συνεχίσω να βλέπω τους ανθρώπους που συνυπήρξαμε στη σειρά».

«Νομίζω ότι είμαι έτοιμη», είπε η Brown. «Ήταν ένας σημαντικός σταθμός της ζωής μου, είναι σαν να αποφοιτώ από το γυμνάσιο, είναι σαν να τελειώνω. Είμαι έτοιμη να προχωρήσω και να ανθίσω και νιώθω ευγνωμοσύνη για το χρόνο που πέρασα, αλλά είναι καιρός να στείλω το δικό μου μήνυμα και να ζήσω τη ζωή μου».

Η Brown μεγάλωσε στα φώτα της δημοσιότητας, ενώ συχνά έγινε αποδέκτης σκληρής κριτικής μόνο και μόνο επειδή, ως παιδί ακόμα που ήταν, μιλούσε πολύ σε συνεντεύξεις, παθιαζόταν και εξέφραζε τις απόψεις της με την εφηβική ένταση που αντιστοιχούσε στην ηλικία της. «Είμαστε παιδιά – μιλάμε ο ένας πάνω από τον άλλον» είπε χαρακτηριστικά η Brown.


«Απλώς τιμωρήθηκα επειδή μιλούσα υπερβολικά και μοιραζόμουν πολλές λεπτομέρειες και γινόμουν ιδιαίτερα ηχηρή». Οπως θυμάται, υπήρξαν άνθρωποι και μάλιστα ενήλικες που την κατηγορούσαν ότι «προσπαθούσε να κλέψει τη δόξα» των συμπαικτών της και την αποκαλούσαν «ηλίθια» και «παλιόπαιδο».

Η Millie Bobby Brown μίλησε επίσης για τη σχέση της με τον Jake Bongiovi, απόγονο του θρυλικού ροκ σταρ, λέγοντας πως όταν γνωρίστηκαν οι δυο τους εκείνη ένιωσε ότι μπορούσε να είναι δυναμική και να εκφράζεται και πάλι όσο δυνατά θέλει.«Το αγκάλιασε και το ενθάρρυνε» είπε και συμπλήρωσε: «Και ερωτεύτηκα τον εαυτό μου ενώ ήμουν μαζί του».

Όσο για τον γάμο τους, ο οποίος πριν ακόμα συμβεί σχολιάστηκε εξονυχιστικά στα social media, η Brown δήλωσε: «Δεν ήταν ποτέ η πρόθεσή μου να γίνω σύζυγος. Αλλά αφού γνώρισα τον Jake και είδα ότι δεν χρειάζεται να είμαι η στερεοτυπική σύζυγος γι’ αυτόν, είπα «Ω, το θέλω αυτό»».