Άλλο ένα επεισόδιο άγριου ξυλοδαρμού ανάμεσα σε ανήλικους, έξω από το 1ο ΕΠΑΛ της Λαμίας, με θύμα έναν 17χρονο και τους θύτες τελικά να ξυλοκοπούνται από τους συγγενείς του θύματος.

Στο βίντεο του Live News φαίνεται το bullying που προηγήθηκε κατά του ανήλικου από τους συμμαθητές του, με χτυπήματα μέσα στο σχολείο. Ακολούθησε άγριο ξύλο μετά το σχόλασμα έξω από το 1ο ΕΠΑΛ που κατέληξε με τους στενούς συγγενείς του μαθητή που στοχοποιήθηκε να παίρνουν το νόμο στα χέρια τους.

Όλα είχαν ξεκινήσει στα μέσα της περασμένης εβδομάδας. Δύο 16χρονοι φέρονται να απαίτησαν από 17χρονο συμμαθητή τους να γονατίσει μπροστά τους για να ζητήσει συγγνώμη και το σχετικό βίντεο να ανέβει στα social media για να διασυρθεί.

Μετά το σχόλασμα τα πράγματα ξέφυγαν ακόμα περισσότερο. Όπως καταγγέλλει ο 17χρονος, τα μέλη της συμμορίας επιτέθηκαν στον ίδιο και την παρέα του, με το μαθητή της Β’ Λυκείου να ειδοποιεί τον πατέρα και τον θείο του.

Τα αντίποινα

Λίγη ώρα μετά στην οδό Υψηλάντη στο κέντρο της Λαμίας, πατέρας και θείος έπιαναν στα χέρια τους τους δύο 16χρονους και τα χτυπήματα κάποια στιγμή διαδέχονταν το ένα το άλλο. Όπως λέει ο δικηγόρος του πατέρα, οι τόνοι δεν ανέβηκαν με ευθύνη του πελάτη του.

«Στο δρόμο όταν είδαν την παρέα αυτή, πετάχτηκαν έξω από το αυτοκίνητο και προσπάθησαν να μιλήσουν με τα παιδιά αυτά, εκεί υπήρξε μία μικρή συμπλοκή» είπε. Τα βίντεο βρίσκονται ήδη στα χέρια της Αστυνομίας.