Λίγες μέρες μετά τον ξυλοδαρμό του 16χρονου στο Μενίδι, από παρέα ανηλίκων, έρχεται άλλο ένα περιστατικό βίας αυτή τη φορά στο Γαλάτσι με πρωταγωνιστές πάλι ανήλικους.

Θύμα ένας 12χρονος που ξεκίνησε να πάει μια βόλτα με έναν 15χρονο φίλο του στην περιοχή Λαμπρινή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega τους πλησίασε ένας άλλος 15χρονος και άρχισε να προπηλακίζει τον 12χρονο. Μάλιστα το περιστατικό τραβήχτηκε σε βίντεο και το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι το τράβηξε ο 15χρονος φίλος του 12χρονου, με τον οποίο είχαν πάει μαζί βόλτα.

Όπως είπε η μητέρα του παιδιού χθες (17/5) στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου τόσο το αγόρι που έριξε το ξύλο, όσο και αυτός που το βιντεοσκοπούσε πληρώθηκαν για να το κάνουν.

«Τον προκαλούσε για να τον χτυπήσει, του έδωσε μία ή δύο σφαλιάρες απ’ ότι λέει ο γιος μου, το άλλο παιδί, ο υποτιθέμενος φίλος του, βιντεοσκοπούσε. Είπανε ότι αυτός που τον χτυπούσε θα έπαιρνε 50-70 ευρώ και αυτός που βιντεοσκοπούσε πάλι θα πληρωνόταν. Τον χτυπούσε με το δεξί του χέρι και το αριστερό το είχε στην τσέπη του παντελονιού του, που είχε μαχαίρι-στιλέτο, μου είπε ο γιος μου. Ούτε σχολείο θα αλλάξω, ούτε γειτονιά, προσπαθούμε ότι μπορούμε να κάνουμε καλύτερο για την ψυχική ηρεμία του παιδιού. Ήταν τρομαγμένος, σε σοκ, είχε πάθει κάτι σαν κατάθλιψη» είπε η μητέρα του 12χρονου.