Ο ταλαντούχος ηθοποιός Γιάννης Βασιλώτος «άνοιξε» την καρδιά του και μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε στο παρελθόν ενώ προχώρησε και σε πιο πικάντικες αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή.

«Η ζωή μου όλη είναι με ελάχιστα χρήματα. Η οικογένεια μου ζορίστηκε για να εκπληρώσω εγώ το όνειρο μου, ο πατέρας μου είναι οδηγός απορριμματοφόρου», είπε αρχικά ο Γιάννης Βασιλώτος.

Και εξομολογήθηκε: «Πέρασα μέρες δύσκολες. Ευτυχώς είχα μία στέγη που έμενα και δεν βρεχόμουν. Υπήρχαν ήμερες που σκεφτόμουν «να φάω 2 σουβλάκια ή να πιω μία μπύρα;». Έχουν περάσει εβδομάδες που έχω τραφεί μονό με παξιμάδι και ντομάτα».

«Έχω συγχωρέσει την απιστία»

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι… θα μπορούσε να είναι σε σχέση με έναν άνδρα.

«Ανέφερα σε συνέντευξη μου ότι με φλερτάρουν άντρες και αμέσως μου έστειλε μήνυμα άντρας με άσεμνη φωτογραφία του. Θα μπορούσα να είμαι σε σχέση με έναν άνδρα άλλα όχι να έχουμε σεξουαλική επαφή», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το αν συγχωρεί την απιστία; «Έχω συγχωρέσει την απιστία. Έχει τύχει να βγω με κοπέλα που με απάτησε με το νέο της σύντροφο και να καθίσουμε όλοι μαζί», απάντησε.

Ο Γιάννης Βασιλώτος αυτήν την περίοδο ετοιμάζει την παράσταση «Aliens» στο Aπό Mηχανής Θέατρο.