Στην Κύπρο θα βρεθεί την επόμενη βδομάδα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Συγκεκριμένα ο κ. Κασσελάκης θα επισκεφθεί τη Λευκωσία το διάστημα 3-5 Οκτωβρίου, ενώ θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι την εν λόγω επίσκεψη είχε προαναγγείλει ο ίδιος αμέσως μετά την εκλογή του, κατά την διάρκεια των δηλώσεών του έξω από την Κουμουνδούρου και γίνεται μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τις αναφορές του ίδιου για τα καταχεχόμενα, που αποκάλεσε «κρατίδιο» αν και στη συνέχεια ανασκεύασε την έκφραση, την οποία απέδωσε στην αϋπνία.

«Θα βάλουμε φωτιά στο σύστημα»

Την ίδια ώρα, το νέο του γραφείο στη Βουλή, αυτό του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παρουσίασε ο κ. Κασσελάκης μέσα από ένα σύντομο βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έμεινε μόνο εκεί, αλλά έδωσε και το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει το κόμμα απέναντι σε ένα «λάθος σύστημα» χειροκροτητών οι οποίοι παράγου νόμους πίσω από κλειστά γραφεία.

«Τα μέλη θα παράγουν πολιτική με ψηφιακά μέσα», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης, καλώντας όλους για γίνουν μέλη στο www.isyriza.gr.