Αλλεπάλληλα χτυπήματα με ρόπαλο και μαχαιριές στα πόδια δέχτηκε ο δημοφιλής Τούρκος DJ από τους δολοφόνους του, ο οποίο βρέθηκε νεκρός σε δάσος.

Bασανίστηκε μέχρι θανάτου, στο Λονδίνο, από κακοποιούς οι οποίοι χαρακτηρίστηκαν «σαδιστές» καθώς  του επέφεραν 94 τραύματα σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση. Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι οι δράστες δε δολοφόνησαν την 34χρονη φίλη του αλλά την  κλείδωσαν μέσα σε μία τουαλέτα για δύο ολόκληρες ημέρες.

Το χρονικό του άγριου φονικού

Το άγριο περιστατικό συνέβη στις 13 Οκτωβρίου 2022, πριν από σχεδόν έναν χρόνο. Σύμφωνα με την Telegraph ο 43χρονος Mehmet Koray Alpergin και η 34χρονη φίλη του, Gozde Dalbudak, απήχθησαν  κοντά στο στάδιο Tottenham Hotspur Stadium ενώ γύριζαν σπίτι τους μετά από δείπνο σε ιταλικό εστιατόριο.

Πιθανολογείται ότι οι δράστες – κατηγορούνται έξι άτομα –   είχαν εγκαταστήσει συσκευή εντοπισμού στο ΙΧ του θύματος.

Το άψυχο και βασανισμένο σώμα του γνωστού τούρκου dj βρέθηκε στο δάσος λίγο αργότερα από περιοίκο  ο οποίος έβγαλε βόλτα τον σκύλο του. Ηταν γυμνό και είχε βασανιστεί αποτρόπαια με ρόπαλο, μαχαίρι αλλά και ζεστό νερό που του είχε προκαλέσει σειρά εγκαυμάτων, περιγράφεται στη δικογραφία.

Η 34χρονη φίλη του Dalbudak αμέσως μετά την απαγωγή οδηγήθηκε από τους δράστες σε άλλο αυτοκίνητο από αυτό στο οποίο οδηγήθηκε ο Mehmet Koray Alpergin. Στη συνέχεια και απειλώντας την με μαχαίρι την «φυλάκισαν» στην τουαλέτα ενός άδειου μπαρ, όπου και παρέμεινε κλεισμένη για δύο ημέρες.

«Πριν το θάνατό του είχα γυμνωθεί και βασανιστεί φρικτά»

Σχεδόν ένα χρόνο μετά,  ενώπιον δικαστηρίου της Βρετανίας  οδηγήθηκαν έξι άντρες που φέρονται ότι είναι οι δράστες του εγκλήματος. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο  «ο Koray Alpergin απήχθη και βασανίστηκε είτε για να τιμωρηθεί για κάτι που είχε κάνει είτε για να αναγκαστεί να παραδώσει κάτι που γνώριζε – ίσως το πού βρίσκονταν  ναρκωτικά ή χρήματα. Αυτό  ήθελαν να μάθουν οι απαγωγείς του, δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Crispin Aylett : «Είναι προφανές ότι πριν από τον θάνατό του ο Koray Alpergin είχε απογυμνωθεί και βασανιστεί φρικτά».

«Σαδιστές κακοποιοί» οι  δράστες

«Από τον αριθμό και τη φύση των τραυματισμών που υπέστη, είναι εύκολο να φανταστεί κανείς ότι μια ομάδα σαδιστών κακοποιών τον τραυμάτιζαν εναλλάξ, είτε με γροθιές και κλωτσιές, είτε χτυπώντας τον με ρόπαλο, είτε ζεματίζοντάς τον με βραστό νερό, είτε μαχαιρώνοντάς τον στα πόδια».

«Η επίθεση συνδέεται με το οργανωμένο έγκλημα και σχεδόν σίγουρα με ναρκωτικά», πρόσθεσε ο Aylett.

Ο δημοφιλής DJ φημολογείται  ότι είχε πολλά χρέη, συμπεριλαμβανομένων περίπου 40.000 δολαρίων που αφορούσε την αγορά του αυτοκινήτου του.

Οι κατηγορούμενοι ενώπιον του δικαστηρίου που θα τους κρίνει, αρνήθηκαν οποιαδήποτε εμπλοκή ή συμμετοχή στην δολοφονία του dj.