Η καινοτόμα και πρωτοποριακή σχολή DJing και μουσικής παραγωγής «DJ Survival Concept Course», που ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Ιανουάριο του 2016, φτάνει στην έβδομη σεζόν της.

Το «DJ Survival» παραμένει σταθερά ένας από τους ελάχιστους χώρους μουσικής εκμάθησης, με εγκαταστάσεις που είναι απόλυτα στοχευμένες στις ανάγκες των νέων, αλλά και έμπειρων, DJ και μουσικών παραγωγών, με υπερσύγχρονες αίθουσες και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Η βασική αίθουσα της σχολής είναι ένα υπερσύγχρονο club με studio, booth και ηχοσύστημα πραγματικού club. Εκεί σας δίνουμε όλα τα αναγκαία εφόδια για τη συμπεριφορά ενός DJ και κάθε λογής λεπτομέρεια που θα χρειαστεί για την καθιέρωσή του/της στα καλύτερα DJ booth.

 

Μαθαίνετε τις υποχρεώσεις του DJ ως επαγγελματία, το επιτυχημένο promoting, την έξυπνη και αποτελεσματική χρήση των social media, μέχρι τη μουσική παραγωγή, το sound engineering και τα βασικά βήματα για να ξεκινήσει να δημιουργεί -από το μηδέν- το είδος μουσικής που τον/την αντιπροσωπεύει.

Ακόμη, το Masterclass Studio με το απόλυτο sound design από την Άλφα Ακουστική, σε περιμένει για πρακτική.

Επίσης, στα νέα χαρακτηριστικά που προστίθενται στη σχολή μας είναι η δυνατότητα για ιδιαίτερα μαθήματα, με απεριόριστη πρακτική εξάσκηση.

Έχουμε τη φιλοσοφία ότι οι εισηγητές που βρίσκονται δίπλα μας θα πρέπει να είναι 100% ενεργοί και να δουλεύουν, ώστε να μπορούν να δώσουν την πιο υπεύθυνη συμβουλή στους μαθητές μας.

Ανάμεσα στους εισηγητές μας βρίσκονται μερικοί από τους πιο γνωστούς DJ στην Ελλάδα και σημαντικοί μουσικοί παραγωγοί, με μεγάλες επιτυχίες εγχώρια αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο, εισηγητές που είναι έτοιμοι να βοηθήσουν με τον καλύτερο τρόπο: Dino MFU, Antonis Dimitriadis, John Rous, Agent Greg και John Plav βρίσκονται στο «DJ Survival».

  

Σεμινάρια από DJ διεθνούς φήμης

Ακόμη, οι DJ διεθνούς φήμης που έρχονται κάθε χρόνο για αποκλειστικά σεμινάρια, όπως ο βραβευμένος με Grammy, David Morales, ή ο Detlef και άλλα παγκοσμίως γνωστά ονόματα, αναμένεται να επισκεφθούν τη σχολή μας για μία ακόμη σεζόν.

Εδώ, στο DJ Survival Concept Course, εκπαιδεύουμε και προετοιμάζουμε τους μαθητές, κοντά μας, με τον πιο αληθινό και προσιτό τρόπο, ώστε να μπορούν να σταθούν ανταγωνιστικά και επαγγελματικά, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, είτε ως DJ είτε ως μουσικοί παραγωγοί.

  

Οι εγγραφές ξεκίνησαν: Τα σύγχρονα μαθήματα DJing (Electronic Music DJing) και Μουσικής Τεχνολογίας (Ableton Live & Logic Pro X) αρχίζουν ξανά τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου.

Πληροφορίες και εγγραφές

210-9616068
info@djsurvival.com
www.djsurvival.com