Προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε σήμερα (16/9) από τον Εισαγγελέα ο 68χρονος που δολοφόνησε τον 39χρονο εργαζόμενο σε πάρκινγκ στο κέντρο του Πειραιά.

Οι δύο άντρες τσακώθηκαν για το πάρκινγκ και τα αυτοκίνητα που ανέβαζαν προσωρινά στο πεζοδρόμιο και ο ηλικιωμένος πυροβόλησε το θύμα με κυνηγετική καραμπίνα, τουλάχιστον δυο φορές, στο πρόσωπο και στην πλάτη. Ο 68χρονος, μετά τη δολοφονία, πήγε στο σπίτι του, σε κοντινή πολυκατοικία, όπου και συνελήφθη λίγη ώρα μετά. Το θύμα, με καταγωγή από την Αλβανία, πατέρας τριών παιδιών, μεταφέρθηκε με βαριά τραύματα στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

Το σκληρό βίντεο της εκτέλεσης

Η στιγμή που 39χρονος άνδρας δέχεται τα θανάσιμα πυρά φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε το Mega. Στο βίντεο φαίνεται ο δράστης να πυροβολεί εν ψυχρώ και χωρίς δισταγμό το θύμα και να φεύγει ατάραχος από το σημείο που μόλις έχει διαπράξει την δολοφονία.

Σε άλλο βίντεο φαίνεται η στιγμή που Αστυνομικοί ακινητοποιούν και συλλαμβάνουν το 67χρονο δράστη. Οι Αστυνομικοί έχουν κυκλώσει το σπίτι του και του ζητούν να παραδοθεί, ενώ ο δράστης για λίγα λεπτά δεν παραδίνεται.

Κατεβαίνοντας για να παραδοθεί ο ηλικιωμένος κρατούσε το όπλο του.

«Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι»

Όπως μεταδίδει το MEGA, αυτόπτες μάρτυρες μεταδίδουν τα λόγια του 67χρονου την στιγμή που πάτησε την σκανδάλη: «Επιτέλους, τον ”τελείωσα”, επιτέλους τον σκότωσα». Σύμφωνα με μαρτυρίες είχε απειλήσει τον 39χρονο υπάλληλο του πάρκινγκ και πατέρα τριών παιδιών στο παρελθόν. Μάλιστα, μία μέρα είχε ξαπλώσει μπροστά στο πάρκινγκ και δεν άφηνε τα οχήματα να περνούν.
Παράλληλα, πληροφορίες του MEGA αναφέρουν ότι όταν ο δράστης έφθασε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά είπε στους αστυνομικούς: «Είχαμε χρόνια προστριβές. Έβαζαν τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ ακόμα και στο πεζοδρόμιο. Έκλειναν τους δρόμους. Είχα εκφράσει πολλές φορές την αγανάκτηση μου. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι».

Σημειώνεται επίσης, ότι το όπλο που είχε στην κατοχή του ο δράστης για την τέλεση του εγκλήματος ήταν παράνομα στην κατοχή του. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μια παλιά καραμπίνα, σχεδόν σκουριασμένη που την είχε ο κρατήσει ο δράστης από την εποχή του πατέρα του.