Συγκλονισμένη παραμένει η γειτονιά της οδού Πραξιτέλους στο κέντρο του Πειραιά από την εν ψυχρώ δολοφονία του 39χρονου υπαλλήλου πάρκινγκ από έναν 67χρονο στη μέση του δρόμου.

Ο ηλικιωμένος πυροβόλησε τον 39χρονο στο κεφάλι, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Το θύμα ήταν πατέρας τριών μικρών παιδιών και χρόνια υπάλληλος στο συγκεκριμένο χώρο στάθμευσης.

Όπως μεταδίδει το MEGA, αυτόπτες μάρτυρες μεταδίδουν τα λόγια του 67χρονου την στιγμή που πάτησε την σκανδάλη: «Επιτέλους, τον ”τελείωσα”, επιτέλους τον σκότωσα».

Σύμφωνα με μαρτυρίες είχε απειλήσει τον 39χρονο υπάλληλο του πάρκινγκ και πατέρα τριών παιδιών στο παρελθόν.

Μάλιστα, μία μέρα είχε ξαπλώσει μπροστά στο πάρκινγκ και δεν άφηνε τα οχήματα να περνούν.

«Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι»

Παράλληλα, πληροφορίες του MEGA αναφέρουν ότι όταν ο δράστης έφθασε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά είπε στους αστυνομικούς: «Είχαμε χρόνια προστριβές. Έβαζαν τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ ακόμα και στο πεζοδρόμιο. Έκλειναν τους δρόμους. Είχα εκφράσει πολλές φορές την αγανάκτηση μου. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι».

Σημειώνεται επίσης, ότι το όπλο που είχε στην κατοχή του ο δράστης για την τέλεση του εγκλήματος ήταν παράνομα στην κατοχή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μια παλιά καραμπίνα, σχεδόν σκουριασμένη που την είχε ο κρατήσει ο δράστης από την εποχή του πατέρα του.

Ο 67χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η στιγμή της δολοφονίας του 39χρονου

Την ίδια ώρα σκληρές εικόνες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από την στιγμή της δολοφονίας του άτυχου 39χρονου.

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ο δράστης να πυροβολεί εν ψυχρώ και χωρίς δισταγμό το θύμα και να φεύγει ατάραχος από το σημείο που μόλις έχει διαπράξει την δολοφονία.

Σε άλλο βίντεο, φαίνεται η στιγμή που Αστυνομικοί ακινητοποιούν και συλλαμβάνουν το 67χρονο δράστη.

Οι Αστυνομικοί έχουν κυκλώσει το σπίτι του και του ζητούν να παραδοθεί, ενώ ο δράστης για λίγα λεπτά δεν υπακούει κι έτσι δεν παραδίνεται.

Κατεβαίνοντας για να παραδοθεί, ο ηλικιωμένος κρατούσε το όπλο του.

Διαφώνησαν για τη λειτουργία του πάρκινγκ

Οι δύο άντρες τσακώθηκαν σχετικά με την λειτουργία του πάρκινγκ.

Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού ανέφερε πως ο 67χρονος «κατέβηκε από την πολυκατοικία και πέρασε με την καραμπίνα επ’ ώμου. Αυτό που προλάβαμε να δούμε ήταν τον δεύτερο πυροβολισμό από την αντανάκλαση της τζαμαρίας και γύρισε στο σπίτι σαν να μην έγινε τίποτα».