Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή που Αστυνομικοί ακινητοποιούν και συλλαμβάνουν το 67χρονο δράστη που δολοφόνησε 39χρονο άνδρα σε υπαίθριο πάρκινγκ στην οδό Πραξιτέλους στον Πειραιά, παρουσίασε το Mega.

Οι Αστυνομικοί έχουν κυκλώσει το σπίτι του και του ζητούν να παραδοθεί, ενώ ο δράστης για λίγα λεπτά δεν υπακούει κι έτσι δεν παραδίνεται.

Κατεβαίνοντας για να παραδοθεί, ο ηλικιωμένος κρατούσε το όπλο του.

Διαφώνησαν για τη λειτουργία του πάρκινγκ

Οι δύο άντρες τσακώθηκαν σχετικά με την λειτουργία του πάρκινγκ και ο ηλικιωμένος πυροβόλησε το θύμα με κυνηγετική καραμπίνα τουλάχιστον δυο φορές, πετυχαίνοντάς τον στο πρόσωπο και στην πλάτη.

Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού μιλώντας στο Mega ανέφερε πως ο 67χρονος «κατέβηκε από την πολυκατοικία και πέρασε με την καραμπίνα επ’ ώμου. Αυτό που προλάβαμε να δούμε ήταν τον δεύτερο πυροβολισμό από την αντανάκλαση της τζαμαρίας και γύρισε στο σπίτι σαν να μην έγινε τίποτα».

Ο 68χρονος, μετά από την δολοφονία, πήγε στο σπίτι του, σε κοντινή πολυκατοικία, όπου και συνελήφθη λίγη ώρα μετά. Το θύμα, με καταγωγή από την Αλβανία, μεταφέρθηκε με βαριά τραύματα στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.