Η Εισαγγελία Ιωαννίνων διέταξε προκαταρκτική έρευνα για ανθρωποκτονία από αμέλεια, σχετικά με το θάνατο της 20χρονης φοιτήτριας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Στην Εισαγγελία κατατέθηκαν τα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα που έκανε το Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων αμέσως μετά το θάνατο της νεαρής κοπέλας από τη Χίο. Αποτέλεσμα ήταν η εισαγγελική διαταγή για την προκαταρκτική αναφέρει το epiruspost.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων το κλίμα είναι βαρύ καθώς το περιστατικό είναι πρωτόγνωρο και οι απαντήσεις που πρέπει να δοθούν είναι πολλές. Καθοριστικής σημασίας αναμένεται να είναι το πόρισμα από τη νεκροψία-νεκροτομή αλλά και από τις τοξικολογικές εξετάσεις που θα ακολουθήσουν.

Υπενθυμίζεται ότι η 20χρονη κατέληξε μετά από μία εβδομάδα νοσηλείας και ενώ είχε διαγνωσθεί με αμυγδαλίτιδα. «Χάθηκε ένα παιδί που εισήχθη στο νοσοκομείο με μία απλή αμυγδαλίτιδα και πυρετό και μέσα σε εννέα μέρες το παιδί μας χάθηκε. Ψάχνουμε να μάθουμε για ποιο λόγο έγινε αυτό» είπε χθες (14/9) ο πατέρας της στο Mega.