Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα με σκοπό την διερεύνηση του θανάτου της 20χρονης φοιτήτριας, διατάχθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια του θανάτου της 20χρονης από την Χίο, που φοιτούσε στα Ιωάννινα.

Η εντολή για την Προκαταρκτική που ξεκινά άμεσα δόθηκε από τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Ιωάννη Καρβέλη, σύμφωνα με πληροφορίες του Epiruspost.

Η 20χρονη φοιτήτρια εισήχθη στην Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική πριν από μία εβδομάδα για άγνωστος λόγους και διαγνώσθηκε με αμυγδαλίτιδα.

Από χθες η κατάσταση της υγείας της κοπέλας άρχισε να επιδεινώνεται. Οι γιατροί την έβαλαν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, την διασωλήνωσαν ωστόσο η κοπέλα κατέληξε.

Η 20χρονη σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε βεβαρημένο ιατρικό  ιστορικό, κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα ή άλλο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Epiruspost κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα με σκοπό την διερεύνηση του θανάτου της 20χρονης φοιτήτριας, διατάχθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Η εντολή για την Προκαταρκτική που ξεκινά άμεσα δόθηκε από τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Ιωάννη Καρβέλη, σύμφωνα με την ίδια πηγή.