Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των αδίστακτων δολοφόνων που σκότωσαν έξι άτομα χθες το απόγευμα στη Λούτσα, έχει εξαπολύσει η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» Βασίλη Λαμπρόπουλου, η αστυνομία εντόπισε το σπίτι που διέμεναν τα θύματα της δολοφονικής επίθεσης και είναι κοντά στο σημείο της εκτέλεσης.

Η αστυνομία έχει καθαρή εικόνα ότι η χθεσινή εκτέλεση εντάσσεται στην διαμάχη δύο τουρκικών συμμοριών διακίνησης ναρκωτικών με τη βάση τους να βρίσκεται κυρίως η Κωνσταντινούπολη.

Επίσης είχαν επεκταθεί και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως είναι η Γαλλία.

Μάλιστα, το μακελειό στη Λούτσα δείχνει να συνδέεται με μία δολοφονία που είχε γίνει πριν από λίγους μήνες στην Γκρενόμπλ της Γαλλίας και είχε σκοτωθεί ηγετικό στέλεχος της αντίπαλης συμμορίας. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάποια από τα άτομα που σκοτώθηκαν χθες ήταν δράστες της δολοφονίας στην Γκρενόμπλ.

Τα μέλη της συμμορίας που δολοφονήθηκαν άνηκαν σε μια συμμορία που έχει αρχηγό της έναν Τούρκο που έχει κρατηθεί σε φυλακές στην Ιταλία, όπου και παραμένει μέχρι στιγμής.

Τέλος, σημαντικό είναι ότι οι αστυνομικοί έχουν στην διάθεσή τους αναρτήσεις στο facebook των μελών της αντίπαλης συμμορίας, όπου απεικονίζονται οι 6 νεκροί με κόκκινο «X» στα πρόσωπά τους.

Συνελήφθη Τούρκος στο αεροδρόμιο

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία προχώρησε σήμερα στη σύλληψη ενός Τούρκου στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με τις αρχές να εξετάζουν τη συμμετοχή του στο μακελειό με τους έξι νεκρούς.

Πρόκειται για άνδρα τουρκικής υπηκοότητας, που συνελήφθη με πορτογαλικά έγγραφα.

Εν τω μεταξύ το φως της δημοσιότητας είδε ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας των 6 ατόμων. Στο ντοκουμέντο, που κατέγραψε κάτοικος της περιοχής, επί 45 δευτερόλεπτα ακούγονται συνεχώς πυροβολισμοί.