Πρωτοφανές για τα δεδομένα της χώρας η ένοπλη μαφιόζικη συμπλοκή στη Λούτσα, στη συμβολή των  οδών Αρίωνος και Ακροπόλεως,  που είχε ως αποτέλεσμα έξι άτομα -όλοι αλλοδαποί- να χάσουν τη ζωή τους.

Οι πέντε από τους έξι νεκρούς εντοπίστηκαν μέσα σε αυτοκίνητο το οποίο φέρει γερμανικές πινακίδες, ενώ το έκτο πτώμα βρέθηκε λίγο πιο δίπλα εκτός του οχήματος.

Τα πρώτα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ. από το αιματηρό περιστατικό στη Λούτσα δείχνουν ότι προηγήθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών, καθώς στο σημείο βρέθηκαν 25 κάλυκες, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Οι αστυνομικές Αρχές ψάχνουν ένα μαύρο αυτοκίνητο  και μία μηχανή όπου με σύμφωνα μαρτυρίες, φέρονται να διέφυγαν οι δράστες, με μεγάλη ταχύτητα.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις  της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Πλαστές οι πινακίδες του αυτοκινήτου

Σύμφωνα με τος πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη του «Βήματος», Βασίλη Λαμπρόπουλου, οι αρχικές πληροφορίες κάνουν λόγο για δράστες αλβανικής καταγωγής, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί, όμως ακόμα.

Οι δράστες φαίνεται να επέβαιναν στη μοτοσυκλέτα και στο όχημα. Τα τρία θύματα κάθονταν στο πίσω κάθισμα, δύο μπροστά και ένας βρέθηκε στο πορτπαγκάζ.

Οι πινακίδες σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ήταν πλαστές. Στις αστυνομικές Αρχές, έχει δοθεί εντολή για έρευνες στο αεροδρόμιο, σε λιμάνια αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.