Στη σύλληψη ενός Τούρκου προχώρησε η Αστυνομία στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ να αναφέρουν πως εξετάζεται η συμμετοχή του στο μακελειό με τους έξι νεκρούς στην Αρτέμιδα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για άνδρα τουρκικής υπηκοότητας, που συνελήφθη με πορτογαλικά έγγραφα και εξετάζεται αν σχετίζεται με τους έξι νεκρούς.

Ήδη έχουν ταυτοποιηθεί δύο εννιάρα πιστόλια και μένει να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί και σε άλλη εγκληματική ενέργεια στο παρελθόν.

Οι αστυνομικές Αρχές ψάχνουν για ένα μαύρο αυτοκίνητο και μία μοτοσικλέτα καθώς με αυτά τα δύο μέσα μεταφοράς φαίνεται να διέφυγαν οι δράστες αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα. Οι πινακίδες τους, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ήταν πλαστές.

Εν τω μεταξύ το φως της δημοσιότητας είδε ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας των 6 ατόμων. Στο ντοκουμέντο, που κατέγραψε κάτοικος της περιοχής, επί 45 δευτερόλεπτα ακούγονται συνεχώς πυροβολισμοί.

Το μακελειό έγινε στην οδό Ακροπόλεως με τους εκτελεστές να έχουν στήσει ενέδρα στα θύματά τους. Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του Βήματος, Βασίλη Λαμπρόπουλο, τα τρία θύματα κάθονταν στο πίσω κάθισμα, δύο μπροστά και ο έκτος ήταν στο πίσω μέρος του ΙΧ, στο ύψος του πορτ – μπαγκάζ. «Άκουγα ένα πυροβόλο όπλο, ήταν συνεχείς οι πυροβολισμοί (…) Είμαι γείτονας, ανησύχησα και ήρθα, είδα καλυμμένα δύο πτώματα», ανέφερε κάτοικος στην ΕΡΤ.