Επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα με την οποία γνωστοποιεί ότι θέτει εαυτόν εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Σπαρτιατών έστειλε ο βουλευτής Λάρισας Κωνσταντίνος Φλώρος.

«Μετά τις άκρως προσβλητικές και συκοφαντικές δηλώσεις του Προέδρου του κόμματος “ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ” κ. Βασίλη Στίγκα, οι οποίες θίγουν βαθύτατα την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητά μου, και για τις οποίες θα κληθεί να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στα αρμόδια όργανα, θέτω εαυτόν εκτός της Κ.Ο. ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ», αναφέρει.

«Στα 32 μου χρόνια, δεν έδωσα ποτέ το παραμικρό δικαίωμα σε κανέναν, να πει το οτιδήποτε για το άτομό μου, πόσο μάλλον να γίνουν αναφορές για επαφές με “Greek Mafia, εκβιασμούς, αλλά και να βάλω χέρι σε κρατικά χρήματα, τα οποία ούτε μου ανήκουν, ούτε διαχειρίζομαι», προσθέτει στην επιστολή του ο Κωνσταντίνος Φλώρος.

Εξελίξεις στους «Σπαρτιάτες» αφού μετρούν ήδη δύο ανεξαρτητοποιήσεις του Γιώργου Μανούσου και του Κωνσταντίνου Φλώρου και τρεις διαγραφές οι οποίες έγιναν από τον πρόεδρο των Σπαρτατιών Βασίλη Στίγκα την περασμένη Πέμπτη.

Το μήνυμα Στίγκα

Ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» Βασίλης Στίγκας βρέθηκε νωρίτερα σήμερα Κυριακή (3/9) στην πρωτεύουσα του νομού Ηλείας και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου για να παρακολουθήσει την Πατριαρχική Θεία Λειτουργία που πραγματοποιήθηκε χοροστατούντος του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, μετά τη λειτουργία, ο Βασίλης Στίγκας εξέφρασε αισιοδοξία ότι δεν θα διαλυθεί η ΚΟ των Σπαρτιατών.

Όσο για την κλήση του την Τρίτη στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου είπε ότι θα βρεθεί κανονικά στον Άρειο Πάγο την Τρίτη το πρωί και θα καταθέσει ό,τι στοιχεία έχει στη διάθεσή του.

«Μιλάω με αρκετούς βουλευτές, πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε με κάποιους, δεν ξέρω τι θα γίνει ακριβώς, αλλά ας περάσουν λίγο οι μέρες να πάω στην εισαγγελέα, να πούμε κάποια πράγματα, και θα δούμε τι εξελίξεις θα έχουμε» δήλωσε.

Υπενθυμίζεται ότι χτες υπήρξε παρέμβαση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, με κλήση του κ. Στίγκα την Τρίτη στις 10 το πρωί μετά τις δημόσιες καταγγελίες του για την ύπαρξη έκνομων δράσεων στους κόλπους του κόμματός του.

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη διέταξε προκαταρκτική έρευνα σχετικά με τα καταγγελλόμενα από τον πρόεδρο των Σπαρτιατών και μάλιστα η έρευνα θα διενεργηθεί από την ίδια.