Μιας και γίνεται λόγος για ακροδεξιά και γυναίκες σε αυτήν, μαθαίνουμε ότι στο Δημοτικό μόρφωμα του Κασιδιάρη «Ελεύθεροι Αθηναίοι», μια γυναικεία υποψηφιότητα έχει δημιουργήσει τον κακό χαμό, όπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Μια υποψηφιότητα από την Θεσσαλονίκη μάλιστα, η οποία έχει αγχώσει τους πρώην χρυσαυγίτες συνυποψηφίους της καθώς φοβούνται ότι θα τους κάνει να χάσουν τη μάχη του σταυρού και να μην μπορούν έτσι να γίνουν «Κασιδιάρης» στη θέση του Κασιδιάρη στο επόμενο Δημοτικό συμβούλιο.

Προφανώς θεωρούν την θεσσαλονικιά υποψήφια, ολίγον ντεμέκ ακροδεξιά καθώς δεν είχε κάποια προηγούμενη θητεία σε ανάλογης ιδεολογίας σχηματισμό, όπως σημειώνει η ίδια πηγή.

Με τη γνωστή δε τάση της ακροδεξιάς στην Ευρώπη να τοποθετεί γυναίκες ως επικεφαλής των σχημάτων της για δείξει ένα πιο light πρόσωπο στην κοινωνία, δεν αποκλείεται ο έγκλειστος στις φυλακές Δομοκού, να επιλέξει την εν λόγω υποψήφια ως εκπρόσωπο του στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Γι’ αυτό και παραμονές της λήξης της κατάθεσης των υποψηφιοτήτων για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές, απειλούν με βέτο και παραιτήσεις. Karma is a bitch λοιπόν και στην ακροδεξιά.