Στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης, μαζί με το δικηγόρο του, εμφανίστηκε ο νέος «αυτόκλητος σερίφης» του Έβρου, μετά από βίντεο στο οποίο φαίνεται να έχει ακινητοποιήσει στη μέση του δρόμου με τη βοήθεια άλλων δύο ατόμων σε ένα ασημί αυτοκίνητο, 4 μετανάστες.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η ΕΛ.ΑΣ. αναζήτησε σήμερα ημεδαπό, ο οποίος ταυτοποίηθηκε ως εμπλεκόμενος σε περιστατικό καταναγκαστικής ακινητοποίησης μεταναστών, το οποίο είχε βιντεοσκοπηθεί.

Ο αναζητούμενος εμφανίστηκε λίγο αργότερα, με τον συνήγορό του, στην Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης. Ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και διέταξε την διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τη διερεύνηση του περιστατικού

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως: «Η Ελλάδα είναι ισχυρό κράτος δικαίου. Είναι συντεταγμένη πολιτεία, με ισχυρό δημοκρατικό κεκτημένο και ανθρωπιστική παράδοση. Αυταπατώνται οικτρά όσοι θεωρούν ότι μπορούν να υποκαταστήσουν την Πολιτεία και τις Αρχές της, ερμηνεύοντας τους νόμους κατά το δοκούν».

Αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό που βιντεοσκοπείται τις τελευταίες μέρες, παρά την παρέμβαση του Αρείου Πάγου για ένα άτομο το οποίο είχε ακινητοποιήσει 14 αλλοδαπούς και τους είχε βάλει μέσα στο αυτοκίνητό του.