Το κυνήγι των μεταναστών, ακόμα και μετά την παρέμβαση του Αρείου Πάγου, συνεχίζουν οι αυτόκλητοι πολιτοφύλακες στον Έβρο.

Σύμφωνα με το βίντεο που παρουσίασε το Mega «αυτόκλητος σερίφης» αναφέρει ότι βρίσκεται στην περιοχή του Έβρου, χωρίς να ξεκαθαρίζει την ακριβή τοποθεσία, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως το άτομο που κάνει την καταγραφή του βίντεο, έχει ακινητοποιήσει με τη βοήθεια άλλων δύο ατόμων σε ένα ασημί αυτοκίνητο, 4 τρομοκρατημένους μετανάστες, τους έχει βάλει στη μέση του δρόμου και τονίζει πως στο σημείο δεν υπάρχει Αστυνομία. Το ίδιο άτομο υπογραμμίζει πως δεν γίνεται καμία προσπάθεια να σβήσει η φωτιά.

Τα στοιχεία, το πρόσωπο αλλά και η πινακίδα του αυτοκινήτου του «αυτόκλητου σερίφη» και των υπολοίπων που καταγράφονται στο οπτικοακουστικό υλικό είναι στη διάθεση των Αρχών.

Είναι το δεύτερο περιστατικό που βιντεοσκοπείται τις τελευταίες μέρες, παρά την παρέμβαση του Αρείου Πάγου για ένα άτομο το οποίο είχε ακινητοποιήσει 14 αλλοδαπούς και τους είχε βάλει μέσα στο αυτοκίνητό του.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης στη σημερινή του ενημέρωση ανέφερε πως, «σε όλα τα θέματα η απάντηση είναι η εφαρμογή του νόμου».