Έκλεισαν προσωρινά, με εντολή της ΕΛ.ΑΣ, οι σταθμοί του Μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο», λόγω της επίσκεψης του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Αθήνα.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ οι συρμοί διέρχονται από τους παραπάνω σταθμούς, χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

Τον Ινδό Πρωθυπουργό αναμένεται να υποδεχθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μαξίμου στις 11:00.

Ο Ναρέντρα Μόντι προσγειώθηκε στην Αθήνα το πρωί της Παρασκευής. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να τον υποδεχθεί στο Μαξίμου στις 11:00.

Τον κ. Μόντι υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γερπαετρίτης, ενώ ο ίδιος ο Μόντι έγραψε στο Twitter:  «Προσγειώθηκα στη Αθήνα. Προσβλέπω σε μία παραγωγική επίσκεψη στην Ελλάδα με στόχο την εκβάθυνση της φιλίας μεταξύ Ινδίας – Ελλάδας. Θα έχω συνομιλίες με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και θα έρθω σε επαφή με την Ινδική κοινότητα».

Παράλληλα, ο Ινδός πρωθυπουργός ευχαρίστησε την ινδική κοινότητα για το θερμό καλωσόρισμα, αναφέροντας: «Ανάμεσα στα ιστορικά τοπία της Ελλάδας, η ζεστασιά και η φιλοξενία της ινδικής κοινότητας λάμπει έντονα. Τους ευχαριστώ από καρδιάς για το θερμό καλωσόρισμα».

Νωρίτερα, στις 10:20 θα γίνει δεκτός από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενώ θα ακολουθήσει τελετή παρασημοφόρησής του.

Στις 13:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραθέσει γεύμα εργασίας στον Ινδό πρωθυπουργό, με τη συμμετοχή Ελλήνων και Ινδών επιχειρηματιών.