Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι σε ισχύ από το πρωί της Πέμπτης 24/8, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που μαίνεται στην Πάρνηθα σύμφωνα με τον Σύμβουλο Οδικής Ασφάλειας Περιφέρειας Αττικής, Κίμωνα Λογοθέτη.

Αναλυτικότερα, λόγω της φωτιάς η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στους εξής δρόμους:

-Στη λεωφόρου Πάρνηθος με την οδό Μπόσκιζα,

-Στην οδό Φιλίας των Λαών προς Κατασκηνώσεις

-Στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή από την οδό Θρακομακεδόνων    -Στην οδό Πάρνηθος από την οδό Θρακομακεδόνων

-Στη λεωφόρο Κύμης από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ολυμπιακό Χωριο

-Στη λεωφόρο Κύμης από οδό Αντιόχου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θρακομακεδόνες    -Στην οδό Θρακομακεδόνων από το ύψος της οδού Μπόσκιζα

Υπενθυμίζεται ότι η κατάσταση από την εξέλιξη της φωτιάς στην Πάρνηθα  είναι δραματική καθώς μαίνεται ανεξέλεγκτη για τρίτη ημέρα ενώ η νύχτα ήταν εφιαλτική για τους κατοίκους των γύρω οικισμών και ακόμη χειρότερο το ξημέρωμα καθώς λίγο μετά τις 04.00 ξέφυγε από τη χαράδρα στην οποία είχε περιοριστεί νωρίτερα, και λίγο πριν τις 6 το πρωί οι καταστροφικές πύρινες γλώσσες της μπήκαν και πάλι στον οικισμό της Αγίας Παρασκευής όπου σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία καίγονται σπίτια.

Στην πορεία του πύρινου μετώπου βρίσκεται η Αμυγδαλέζα και στη συνέχεια οι Θρακομακεδώνες, ενώ το μέτωπο κινείται πάλι και προς το τελεφερίκ.

Λίγο πριν από τις 6 τα ξημερώματα δόθηκε εντολή εκκένωσης για τις περιοχές της Αγίας Παρασκευής και του Αγίου Νικολάου προς του κέντρο των Αχαρνών.