Το ξενοδοχείο Grand Resort Lagonissi φιλοξενεί την Ιταλίδα παραγωγό κρασιού Francesca Vaira, εκπρόσωπο του κτήματος Vajra και το οινοποιείο Luigi Baudana, για ένα μοναδικό wine & dine event. Στις 17 Αυγούστου, ένα μαγικό wine & dine event που θα μας μυήσει στην καρδιά της ιταλικής οινοποιίας,  προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία για να γνωρίσουμε από πρώτο χέρι την ιστορία και την αγάπη που κρύβονται πίσω από τα εκλεκτά τους κρασιά τους.

Οι εξαιρετικές γαστρονομικές δημιουργίες του Executive Chef, Χρύσανθου Μανωλόπουλου, θα συνοδεύσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις αξεπέραστες γεύσεις των κρασιών Vajra.

Η εκδήλωση στο εστιατόριο Kohylia του Grand Resort Lagonissi θα προσφέρει μια εντυπωσιακή εξόρμηση γεύσεων. Το μενού θα βασίζεται στο concept της Itameshi κουζίνας, παντρεύοντας την Ιαπωνική κουλτούρα με την Ιταλική γαστρονομία. Τα 6 πιάτα που θα παρουσιαστούν, θα συνοδεύονται από 6 διαφορετικά κρασιά του παραγωγού και υπόσχονται να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Το G.D. Vajra αποτελεί ένα από τα κορυφαία οινοποιεία του Piemonte, και η οικογένεια Vajra κατέχει μια εντυπωσιακή ιστορία στους αμπελώνες του Barolo – μνημείο κληρονομιάς της Unesco. Με την επίσημη ίδρυση του οινοποιείου G.D. Vajra το 1972, η οικογένεια φροντίζει με μεράκι τα 600 στρέμματα αμπελώνων, τα 100 από τα οποία είναι φυτεμένα με Nebbiolo, το μαγικό σταφύλι που δημιουργεί κρασιά με μεγάλη δυνατότητα παλαίωσης.

Το Luigi Baudana, από την πλευρά του, είναι γνωστό ως ένα από τα τελευταία πραγματικά garagiste οινοποιία του Langhe στο Piemonte. Οι αμπελώνες του γύρω από το χωριό της Serralunga d’Alba παράγουν Barolo μεγάλης κλάσης και βαθιάς παλαίωσης. Τα κρασιά του Luigi Baudana είναι γεμάτα εντάσεις και κομψότητα και αποτελούν μερικά από τα κρυμμένα κοσμήματα του Barolo.

Info:

Η εκδήλωση διοργανώνεται από κοινού με το Grand Resort Lagonissi, Kohylia Restaurant, Mr Vertigo, G.D. Vajra και Luigi Baudana, και θα λάβει χώρα στα Kohylia τις 17 Αυγούστου στις 20:30.

Το κόστος συμμετοχής είναι 120 ευρώ ανά άτομο.

Για πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω τηλεφώνου στο 2291 076000 ή μέσω email στο reservations@grandresort.gr.