Νέο περιστατικό με πυροβολισμούς έλαβε χώρα στις ΗΠΑ, καθώς σήμανε συναγερμός στη Τζόρτζια όταν ένας άνδρας άνοιξε πυρ στην πόλη Χάμπτον της κομητείας Χένρι.

Σύμφωνα με τις Αρχές της κομητείας Χένρι οι πυροβολισμοί ξεκίνησαν περίπου στις 10:45 το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή Dogwood Lakes.

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα που επικαλούνται αστυνομικές πηγές τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το τι συνέβη ενώ η αστυνομία περιγράφει το συμβάν σαν ένα περιστατικό με «ενεργό σκοπευτή».

Ο δράστης έχει διαφύγει και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Οι Αρχές περιγράφουν τον δράστη ως έναν άνδρα ηλικίας 50-55 ετών, με ύψος περίπου 1,80μ., ο οποίος φορούσε σκούρο πουκάμισο με κόκκινες αποχρώσεις. Επίσης δώσει στη δημοσιότητα και τα στοιχεία του αυτοκινήτου που φέρεται να οδηγούσε.

Οι έρευνες της αστυνομίας έχουν επικεντρωθεί στη McDonough Street και ελικόπτερα της αστυνομίας σκανάρουν την περιοχή, ενώ οι Αρχές έχουν στήσει μπλόκα.

Σύμφωνα με το WSB-TV, η δημόσια βιβλιοθήκη Φόρτσον έκλεισε για αρκετές ώρες όταν γύρω στις 11:00 μία γυναίκα μπήκε έντρομη μέσα και δήλωσε πως φοβάται για τη ζωή της.

Πάντως το περιστατικό δεν έλαβε χώρα στη βιβλιοθήκη. Η γυναίκα έτρεξε στο πίσω μέρος της βιβλιοθήκης και οι υπάλληλοι κάλεσαν την αστυνομία.

Στη συνέχεια έφτασε η αστυνομία μίλησε με τη γυναίκα πριν ανακοινώσει lockdown στη βιβλιοθήκη.

Η περιοχή έχει γεμίσει από αστυνομικούς που φέρουν βαρύ οπλισμό καθώς και ασθενοφόρα.