Έφηβη μητέρα στη Φλόριντα των ΗΠΑ έβαλε στο γάλα του μωρού της φαιντανύλη γιατί, όπως είπε, ήταν πολύ κουρασμένη και ήθελε να κοιμηθεί, με αποτέλεσμα το μόλις 9 μηνών αγοράκι να χάσει τη ζωή του. Σύμφωνα με τις Αρχές η ποσότητα που έβαλε ήταν ικανή να σκοτώσει 10 ανθρώπους!

Η 17χρονη ομολόγησε ότι νόμιζε πως η φαιντανύλη ήταν κοκαΐνη και την έβαλε στο μπιμπερό του μωρού της για να το κοιμίσει επειδή ήταν κουρασμένη. «Δυστυχώς, κάποια μωρά γεννιούνται από άτομα που δεν έχουν καμία δουλειά να είναι γονείς» δήλωσε ο ο σερίφης της κομητείας Nassau, Bill Leeper κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου όπως μετέδωσε το CBS.

Στις 26 Ιουνίου αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της έφηβης μητέρας, 20 μίλια βόρεια του Τζάκσονβιλ και βρήκαν το αγοράκι αναίσθητο στο πάτωμα του σαλονιού. Το μωρό δεν ανέπνεε και δεν είχε σφυγμό και παρά την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση όταν έφτασε στο νοσοκομείο είχε ήδη πεθάνει.

Πιθανόν ξανά έγκυος η 17χρονη

Η μητέρα άλλαξε πολλές φορές την ιστορία πριν ομολογήσει την πράξη της, ενώ στο μπιμπερό ανιχνεύτηκε φαιντανύλη. Δύο χιλιοστόγραμμα από το συγκεκριμένο οπιοειδές μπορεί να αποβούν θανατηφόρα.

Η μητέρα βρίσκεται ήδη στη φυλακή και σύμφωνα με τις Αρχές υπάρχει περίπτωση να είναι ξανά έγκυος.