Η Κάρι Τζόνσον, η σύζυγος του Μπόρις Τζόνσον, ανακοίνωσε ότι το ζεύγος απέκτησε το τρίτο παιδί του. Η σύζυγος του πρώην Βρετανού πρωθυπουργού έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, όπως έκανε γνωστό μέσα από τα social media.

Η Κάρι Τζόνσον κοινοποίησε κάποιες φωτογραφίες με το νέο μέλος της οικογένειας και αποκάλυψε τα τρία ονόματα του μωρού, με το ένα από αυτά να είναι ελληνικό.

«Μπορείτε να μαντέψετε ποιο όνομα επέλεξε ο σύζυγός μου;» πρόσθεσε, ευχαριστώντας το προσωπικό της μαιευτικής κλινικής του University College Hospital του Λονδίνου.

«Καλωσήρθες στον κόσμο, Φρανκ Άλφρεντ Οδυσσέα Τζόνσον»

Στην συνέχεια προχώρησε στην αποκάλυψη, γράφοντας στα προσωπικά της μέσα δικτύωσης : «Καλωσήρθες στον κόσμο, Φρανκ Άλφρεντ Οδυσσέα Τζόνσον, που γεννήθηκες στις 5 Ιουλίου, στις 9.15» συνοδεύοντας την ανάρτηση με μια φωτογραφία της ίδιας που κρατά στην αγκαλιά της το νεογέννητο.

Στην ανάρτηση της δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας γράφοντας πόσο ευγνώμων νιώθει που τα άλλα δύο παιδιά που έχει η Βρεττανή με τον πρώην πρωθυπουργό έχουν αγκαλιάσει ήδη τον Βενιαμίν της οικογένειας.

«Το να βλέπω τα δύο μεγαλύτερα παιδιά μου να αγκαλιάζουν τον νέο τους αδερφό με τόση χαρά και ενθουσιασμό ήταν το πιο υπέροχο πράγμα που είδα», περιγράφει χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρώτο παιδί του ζευγαριού, ο Γουίλφρεντ, γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2020 και το δεύτερο η Ρόμι το 2021, ενώ ο Μπόρις Τζόνσον έχει άλλα 5 παιδιά.

Την αποκάλυψη του ονόματος που επέλεξαν οι ευτυχισμένοι γονείς λίγο μετά την γέννηση του μωρού, έσπευσαν να σχολιάσουν οι ακόλουθοι της Κάρι Τζόνσον γράφοντας ότι το όνομα Odysseus έχει να κάνει με την γνωστή αγάπη που έχει ο ίδιος και ο πατέρας του για την Ελλάδα.

Ο 59χρονος πρώην πρωθυπουργός έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά με την δεύτερη σύζυγό του, τη δικηγόρο Μαρίνα Γουίλερ ενώ έχει αναγνωρίσει και μία κόρη που απέκτησε από μια εξωσυζυγική σχέση του.

Τον Σεπτέμβριο του 2021, λίγο πριν από τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του με την Κάρι, επιβεβαίωσε ότι, μέχρι εκείνη τη στιγμή, είχε έξι παιδιά. Ωστόσο, δεν διέψευσε τις φήμες σύμφωνα με τις οποίες στην πραγματικότητα έχει πολλά περισσότερα.