Στην Πολωνία επέστρεψε ο σύντροφος της 27χρονης Αναστάζια, λίγο αφότου ανακαλύφθηκε η σορός της στην Κω και έγινε η ταυτοποίηση. Ο νεαρός άνδρας μιλάει για τη σύντροφό του στο Πρωινό.

«Εγώ και η Αναστάζια σχεδιάζαμε να παντρευτούμε και να αποκτήσουμε παιδιά. Ήμασταν μαζί για 10 ολόκληρα χρόνια και είχαμε μια πολύ καλή ζωή μαζί. Ήταν ο καλύτερος άνθρωπος που υπήρξε ποτέ στη ζωή μου. Ήταν το άλλο μου μισό. Τώρα απλά η καρδιά μου αιμορραγεί και η ζωή μου πήγε στην κόλαση» είπε.

Ο 32χρονος, που απολογείται σήμερα, κατηγορείται για αρπαγή της 27χρονης και για γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση, αφού ο ίδιος ομολόγησε αρχικά ότι ήρθε σε ερωτική επαφή με την κοπέλα ενώ ήταν μεθυσμένη, κάτι που πήρε πίσω στη συνέχεια.

Χθες (20/6) υπήρξε μία ανατροπή, όσον αφορά τον τόπο του εγκλήματος της άτυχης Αναστάζια από την Πολωνία. Όπως αποκάλυψε το MEGA, η 27χρονη δολοφονήθηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι κοντά στο σημείο που βρέθηκε η σορός της.

Τα μηνύματα του ζευγαριού

Στο μικροσκόπιο των Αρχών τα μηνύματαΣτο μικροσκόπιο των Αρχών τις τελευταίες ώρες μπήκαν και τα κινητά τηλέφωνα της 27χρονης, του συντρόφου της και του 32χρονου. Κάποια μηνύματα που εντοπίστηκαν προκάλεσαν απορίες για τις σχέσεις του ζευγαριού το τελευταίο διάστημα και για το κατά πόσο ο 32χρονος ήταν γνωστός τους και είχαν επαφές μαζί του και στο παρελθόν.

Σύμφωνα με στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η Αστυνομία η κοπέλα φαίνεται να έχει εκφράσει στον σύντροφό της τις φόβους της, δηλαδή ότι κάτι δεν πάει καλά και δεν νιώθει άνετα στο σπίτι του 32χρονου όπου βρισκόταν και του είχε δώσει και το στίγμα σε ποιο σημείο ακριβώς βρισκόταν. Πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν διασταυρωθεί επισήμως αναφέρουν ότι παρά την αγωνιώδη έκκληση της 27χρονης, ο Πολωνός σύντροφός της δεν κινητοποιήθηκε αμέσως παρότι οι δύο τους είχαν επικοινωνία μέσω SMS που έστελνε η άτυχη Αναστάζια.