Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών προκειμένου να ξετυλιχθεί το «κουβάρι» της δολοφονίας της 27χρονς Αναστάζια στην Κω.

Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, βασικός ύποπτος της δολοφονίας, πέρασε σήμερα το κατώφλι της ανακρίτριας, αλλάζοντας την αρχική  κατάθεσή του, τονίζοντας ότι δεν είχε καμία σεξουαλική επαφή με την κοπέλα. Όπως ανέφερε αφού ήπιαν οι δυο τους μερικές μπύρες, την άφησε στο σημείο όπου η ίδια έδωσε το στίγμα της στον φίλο της.

Παράλληλα και ο Πακιστανός συγκάτοικος του 32χρονου επιμένει ότι δεν είδε ποτέ την κοπέλα στο σπίτι όπου διέμεναν οι δυο τους.

Δείχνει τον 32χρονο ο πατέρας της Αναστάζια

Την ίδια ώρα ο πατέρας της Αναστάζια μιλώντας στο  MEGA και το LIVE NEWS για τις εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία της 27χρονης κόρης του στην Κω, ζήτησε να αποδοθεί  δικαιοσύνη, ενώ εμφανίστηκε πεπεισμένος πως η κόρη του δολοφονήθηκε. Παράλληλα, τόνισε ότι ο σύντροφος της 27χρονης δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία της.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο και αυτό που έγινε δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Αποκλείεται να ισχύουν αυτά που είπε ο κατηγορούμενος. Η Αναστάζια δεν έφτασε ποτέ στο σημείο συνάντησης. Το αγόρι της κόρης μου αμέσως πήγε στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσε την εξαφάνιση.

Την πρώτη φορά το δήλωσε τηλεφωνικώς και του είπαν ότι πρέπει να πάει το πρωί να το δηλώσει στο αστυνομικό τμήμα της Κω. Στην αστυνομία έγραψαν τα στοιχεία, ακολούθησαν το πρωτόκολλο αλλά δεν έκαναν τίποτα άλλο εκτός από αυτό. Την επόμενη ημέρα, τον φωνάξανε και άρχισαν να ελέγχουν τις κάμερες. Μετά από αυτό έπιασαν τον Μπαγκλαντεσιανό».

Στη συνέχεια ο πατέρας της 27χρονης, τόνισε πως όσα υποστηρίζει στην απολογία του ο 32χρονος με καταγωγή από το Μπαγκλαντές είναι ψέματα.

«Ανοησίες είναι αυτά που λέει ο κατηγορούμενος, είχαν δώσει ραντεβού με τον Μιχάλ σε ένα μπαρ και η κόρη μου δεν έφτασε ποτέ εκεί. Η κόρη μου έστειλε λίγα λεπτά πριν μήνυμα στο αγόρι της ότι θα είναι στο σημείο συνάντησης.

Μετά η κόρη μου έστειλε στο αγόρι της screenshot με το σημείο που θα βρίσκεται. Ο Μίχαλ πήγε σε εκείνο το σημείο, το οποίο απομονωμένο. Και μετά από λίγο έστειλε πάλι νέο screenshot από ένα σημείο που βρίσκεται 5 χιλιόμετρα μακριά από το πρώτο σημείο. Μέχρι τις 22.00 το βράδυ ήταν στην δουλειά του ο Μίχαλ, σαν σερβιτόρος και δώσανε ραντεβού στις 22.30 στο μπαρ.

Η κόρη μου αυτή την ημέρα δεν εργαζόταν. Το αγόρι της ήταν συνέχεια με την αστυνομία, πώς θα μπορούσε να μεταφέρει την σορό της. Με τίποτα ο Μίχαλ δεν θα μπορούσε να της κάνει κακό. Σίγουρα δεν συμμετείχε σε αυτό».

Μητέρα Αναστάζια: O φίλος της δεν έχει καμία σχέση με την δολοφονία της κόρης μου

Τους λόγους για τους οποίους θεωρεί ότι ο φίλος της 27χρονης Αναστάζια δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία της εξηγεί στο Facebook ,η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας, που βρέθηκε νεκρή την περασμένη Κυριακή στην Κω.

Σε ανάρτηση της στην πολωνική σελίδα “POLACY W GRECJI” στο Facebook η Ναταλία Ρουμπίνσκα τονίζει:

«Eίμαι η μητέρα της Αναστασίας και μπορώ να αποδείξω σε όλους, ότι ο φίλος της δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο της κόρης μου. Με πήρε αμέσως μετά την εξαφάνιση της και το ανέφερε αμέσως και στην αστυνομία όπου τους έστειλε και τα σημεία με τις τοποθεσίες που έδειχναν πως βρισκόταν το κινητό της.

Ο ίδιος έψαχνε όλη την νύχτα, άλλα η αστυνομία υποτίμησε το γεγονός και του είπαν να το καταγγείλει την επόμενη ημέρα το πρωι.

Αν είχαν ενεργήσει άμεσα θα ζούσε η κόρη μου.

Όσο έστελνε τις τοποθεσίες το κινητό ήταν διαθέσιμο, το πρωί δεν ήταν.

Την υπόθεση ο ίδιος έκανε γνωστή στην πρεσβεία, δεν θα περιγράψω όμως άλλο την κατάσταση».