Στην ανακρίτρια οδηγήθηκε σήμερα ο 32χρονος βασικός ύποπτος της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, ο οποίος άλλαξε όσα αρχικά είχε υποστηρίξει.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι μετά τη συνάντηση που είχε με την κοπέλα την προηγούμενη Δευτέρα, την πήρε και πήγαν στο σπίτι του. Εκεί η κοπέλα έμεινε μαζί του, ήπιαν μερικές μπύρες και έφυγαν. Την άφησε -όπως υποστηρίζει- στο σημείο όπου η ίδια έδωσε το στίγμα της στον φίλο της και του είπε «έλα να με πάρεις». Όπως υποστηρίζει, δεν είχε μαζί της σεξουαλική επαφή.

Από την πλευρά του ο Πακιστανός συγκάτοικος του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, επιμένει ότι δεν είδε την κοπέλα στο σπίτι με τον φίλο και συγκάτοικο, ούτε άκουσε τίποτα, γιατί ήταν σε άλλο δωμάτιο. Όμως, ισχυρίζεται είδε αργότερα τον 32χρονο να έρχεται στο σπίτι, περίπου μισή ώρα μετά τη συνάντηση που είχε υποτίθεται με την κοπέλα στο σπίτι και από εκεί κατάλαβε ότι κάτι συνέβη, διότι εμφανιζόταν αναστατωμένος. Επίσης ο συγκάτοικος του 32χρονου λέει ότι δεν ήξερε πως είχε βγάλει εισιτήριο για να φύγει για την Ιταλία.

Στην Πολωνία θα πάει η σορός της 27χρονης

Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας με τον συνήγορό του. Σε περίπτωση που υπάρχουν και άλλες κατηγορίες που ενσωματωθούν στο κατηγορητήριο, θα συζητηθεί εκ νέου αναβολή.

Οι έρευνες επικεντρώνονται τώρα στα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, από τα οποία ενδέχεται να προκύψουν ο δράστης ή οι δράστες της δολοφονίας της κοπέλας. Η σορός της 27χρονης θα μεταφερθεί στην Πολωνία, όπου ήδη έχουν πάει ο σύντροφος και η μητέρα της. Νωρίτερα οι Αρχές τους έδωσαν την άδεια να φύγουν, ζητώντας τους παράλληλα να βρίσκονται στη διάθεσή τους, όταν τους ζητηθεί.