Προθεσμία μέχρι την Τετάρτη για να απολογηθεί πήρε ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός, ο οποίος κατηγορείται για την υπόθεση της 27χρονης Αναστάζια που βρέθηκε νεκρή στην Κω.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Κυριακής δύο εθελόντριες από την ελληνική ομάδα διάσωσης που πήραν μέρος στις έρευνες βρήκαν τη σορό της 27χρονης Αναστάζια στην περιοχή των Αλυκών, ανάμεσα σε χόρτα. Η σορός της Αναστάζια εντοπίστηκε γυμνή, ανάμεσα σε κλαδιά, με το μισό της σώμα σκεπασμένο με σακούλα και το άλλο μισό με αρμυρίκια και κλαδιά. Πάντως, η Αναστάζια εντοπίστηκε νεκρή σε σημείο όπου τις προηγούμενες ημέρες είχαν γίνει έρευνες, χωρίς να βρεθεί κάτι.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στο MEGA, για την υπόθεση δολοφονίας στην Κω που έχει συγκλονίσει ανέφερε: «Η ανακρίτρια καλεί εκ νέου όλους σε νέες καταθέσεις, αυτό σημαίνει ότι γίνεται προσπάθεια να καλυφθούν κενά που ίσως είχε η αρχική δικογραφία. Το πτώμα της κοπέλας ήταν καλυμμένο με ξερόκλαδα. Ερώτημα παραμένει με το κινητό. Γιατί κάποιος το πέταξε κοντά στην σορό; Το άγχος που υπήρχε επιβεβαιώθηκε από αυτή την κίνηση να πεταχτεί εκεί το κινητό».

Πώς μεταφέρθηκε η σορός της άτυχης κοπέλας;

Ο πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, εκτίμησε ότι έγινε είτε με όχημα είτε υπήρχαν παραπάνω από ένα πρόσωπο. Καταλήγοντας μάλιστα ανέφερε: «Πολύ σύντομα θα έχουμε εξελίξεις στην υπόθεση και θα δούμε μπροστά μας ακριβώς τι έγινε».

Τα ερωτήματα για τη δολοφονία της 27χρονης στην Κω

Στο μεταξύ, άνδρες των εγκληματολογικών ερευνών και του τμήματος ανθρωποκτονιών από την Ασφάλεια Αττικής, σαρώνουν το σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή η 27χρονη Αναστάζια από την Πολωνία.

Ιατροδικαστής που βρέθηκε στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός διαπίστωσε πως, η 27χρονη έφερε ίχνη στον λαιμό της με το αρχικό συμπέρασμα να είναι πως η ατυχή κοπέλα στραγγαλίστηκε μέχρι θανάτου, χωρίς όμως να αποκαλείται κανένα ενδεχόμενο.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» μίλησε στο MEGA σχετικά με την υπόθεση λέγοντας πως οι έρευνες των Αρχών εστιάζονται στον 32χρονο με καταγωγή από το Μπαγκλαντές. Ωστόσο, το ερώτημα που προκύπτει αφορά το πώς γίνεται ο ίδιος να μετέφερε τη σορό σε δεύτερο χρόνο, καθώς ήταν ήδη στο «μικροσκόπιο» της αστυνομίας.

Ως εκ τούτο μάλλον θα πρέπει το άψυχο σώμα της κοπέλας να ήταν στο σημείο που βρέθηκε χθες το απόγευμα από την πρώτη στιγμή.

Οι μέχρι τώρα έρευνες που έχουν γίνει από την αστυνομία – σύμφωνα με πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη – εντοπίζουν πολλά κενά στην υπόθεση, ώστε να οδηγηθούν στην πλήρη διαλεύκανση και επίλυση της υπόθεσης.